Foto: PR

Det københavnske powerpopband The Telenovelas er i dag klar med en ny musikvideo, som sætter billeder, skabt af go-pro-kameraer på en sommerhustur, til nummeret “Make It A Holiday” fra debutpladen.

The Telenovelas er et guitarbaseret powerpopband fra København, hvis sange veksler mellem slacker-hymner og korte, melodiske energiudladninger inspireret af bands som Teenage Fanclub, The Go-betweens, Pavement og The Lemonheads. I maj måned udgav de deres 12 numre lange debutalbum, Winona, Forever, hvor nummeret “Make It a Holiday” er at finde på tacklisten. Det er dette nummer, som i dag har fået en billedside.

Læs også  Jada hylder kvinden og kvindekroppen i ny, smuk musikvideo

I den nye musikvideo kan du følge The Telenovelas på sommerhustur. Videoen er skabt med en række go-pro-kameraer spændt fast på bandets medlemmer. Det bornholmske sommerhus, hvor videoen er optaget, er en fast del af bandets univers og har optrådt i flere bandets musikvideoer. Forsanger, guitarist og sangskriver, Carl Juul Nielsen, fortæller:

Vi elsker at være i sommerhuset. Det synes jeg, at man kan fornemme i videoen. Vi glemte efterhånden, at vi havde kameraer på og tossede rundt som vi plejer. Det rammer ret godt sangen løssluppenhed og tema om ferie og frihed.”

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Se den kreative musikvideo til “Make It A Holiday” lige her:

På fredag spiller The Telenovelas på RUST, se eventet her.