Foto: Magnus Larsen Ravn

Den danske sangskriver Søren Arne er i dag klar med sin nye single “Bordet Fanger”, som er første smagsprøve på en kommende EP.

Københavnske Søren Arne er en 26-årig sangskriver, der skriver enkle, dansksprogede sange med fortællende tekster og catchy melodier. To år efter udgivelsen af sin debut-EP, At Starte Et Sted, er Søren Arne snart klar med endnu en EP, der udkommer senere på året. I dag deler han den første smagsprøve i form af singlen “Bordet Fanger”, som er et mere funky Søren Arne-nummer, der er båret af bas og et orgel-tema.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Med nummeret uddeler den københavnske sangskriver en lussing til uddannelsesloft, ‘hurtigere-ud-reformer’ og kommercialiseret ensartet popkultur. Det moderne samfunds effektivitetslogik får altså en svingtur i manegen, og ironien er tydelig, når der synges “Kom af sted, klar dit liv i en fart”. Søren Arne vil med “Bordet Fanger” have os til at skrue ned, drømme stort og tænke os om – og ikke blindt følge med og stresse med.

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Den kommende EP, Klar Dig Selv, er ligesom den nye single skrevet i samarbejde med Jens Jeppe Hyllested (trommer) og Magnus Kjerstrup (bas). Peter Price har stået for produktion af numrene, og i studiet har også Laurits Smedegaard (tangenter) været med om bord.

Lyt til “Bordet Fanger” lige her: