Foto: PR

Den danske sanger og sangskriver Rasmus Matthiesen udgiver i dag singlen “Som Kærester Gør” fra det kommende album.

Smukfest-aktuelle Rasmus Matthiesen laver danskproget folkpoesi og udkommer i dag med sin tredje og næste single fra det kommende debutalbum Alt Godt, som udkommer i efteråret 2017. Den nye single “Som Kærester Gør” giver et indblik i en generation med store armbevægelser, gåpåmod og knuste drømme.

Rasmus Matthiesens to tidligere singler, “Østjylland” og “Frie Valg”, viser hans baggrund i det trygge Østjylland, hvor han er vokset op. Som mange andre unge fra sin generation, er han draget til hovedstaden, og den nye single “Som Kærester Gør” er en historie om denne generation, som efterlader det trygge hjem og rejser ud i verden med en tro på, at man kan opnå det hele. Om sangen udtaler Matthiesen:

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

“Fra den dag vi træder ud på egne ben, skal vi have den rigtige lejlighed, det fede job og den bedste uddannelse. Og gerne så hurtigt som muligt. Det er et forsøg på at indfange et portræt af en generation i en kærlighedshistorie om to unge, rastløse mennesker, der for alt i verden ikke ønsker at ende som deres forældre. Det er bare ikke så let, som man kan få det til at lyde som, særligt ikke når man må indse, at det jo egentlig er lidt af en bedrift at finde hinanden tidligt i livet og forblive sammen”.

Læs også  Svenske Jenny Wilson offentliggør udgivelsesdato for hendes kommende album

Sangen er indspillet hos producer Kent Olsen, der blandt andet har arbejdet med Marie Frank, Tina Dickow og Giant Sand i Safe And Sound-studiet og mastereret hos ET Mastering. Ud over enkelte koncerter i foråret kan Rasmus Matthiesen fanges på blandt andet Jelling Festival og Smukfest i løbet af sommeren.