Foto: PR

Det aarhusianske drømmerockband Moon Loves Honey er i dag klar med en smuk musikvideo til SoundCloud-singlen “Should Have Waited”. 

Kvartetten Moon Loves Honey fra Aarhus laver musik som er præget af drømmende, massive lydflader inspireret af bands som Tame Impala og Beach House. I 2016 udgav de deres debut-EP, Apart, som modtog store roser, og i 2017 udgav de to singler, hvoraf “Before I Crash” blandt andet sikrede dem en uge som Ugens Kanon hos radiokanalerne P3 og P6 Beat. I dag kan bandet dele en musikvideo til 2017’s anden single, “Should Have Waited”.

Læs også  LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen "5000 Miles"

Musikvideoen til “Should Have Waited” er instrueret og produceret af Søren Degn fra den Københavns Fotografisk Kommunikation DMJX og har to skuespillere, Rasmus Hougaard og Tine Sehested i hovedrollerne. Sangen handler om at ville elskes af en bestemt person, samtidigt med at man har lyst til at give slip, og dette kommer til udtryk i videoen i Hougaard og Sehesteds roller som ekskærester, der skiftevis husker tilbage på det gode forhold og slås med hinanden.

Læs også  Jada hylder kvinden og kvindekroppen i ny, smuk musikvideo

Se den velproducerede og gennemførte musikvideo til “Should Have Waited” lige her:

Bandet er i studiet og er ved at færdiggøre deres debutalbum, som udkommer senere på året, hvor både “Before I Crash” og “Should Have Waited” er at finde på tracklisten.

 

Sidst i marts var de Ugens Upcoming, så du kan lære dem meget at kende lige her.