Foto: Tobias Wilner

I dag kan vi ekslusivt præsentere den nye single “All I Want” fra danske Drop The Gun. 

Fra i morgen kan du finde “All I Want” med Drop The Gun på diverse streamingtjenester, men allerede i dag kan du høre den nye single lige her. “All I Want” er en smuk og længselsfuld kærlighedssang, med en flydende og drømmende produktion fyldt til randen af svævende synth og smuk vokal. Nummeret får dog også en vis tyngde med det alternative trap-inspirerede beat, og en meget dyb og dominerende klaverlyd i verset. “I don’t know what to do, all I want is you” synges der, mens rytmen får en nærmest valse-agtig feeling i omkvædet, der leder tankerne hen på de helt store kærlighedsballader. Omkring sangen tilblivelse forklarer Drop The Gun:

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

“”All I Want” startede faktisk som et instrumental track. I den periode havde jeg lyttet til alt fra gamle soul arrangementer, til Damian Jurado, til staccato violinerne på tracket “To The World” og til trommegrupper fra Indonesien. Vokalen kom på senere og startede som en lang jam, som jeg klippede i bagefter.”

Bag “All I Want” står danske Drop The Gun, der er den danske producer og sanger Sara Savery. Savery er tidligere kendt som en del af Blue Foundation. Hun bor i dag i New York, og har selv indspillet og produceret sin debut-EP i sit studie i Brooklyn. Savery har haft et tæt samarbejde med Blue Foundation-frontmanden Tobias Wilner omkring EP’en.

Læs også  Dusin: "Vi håber da på ligesom at kunne bringe noget andet på bordet også.”

Lyt til “All I Want” her: