Foto: Kristin Slotterøy
Norske Pom Poko har med deres ret finurlige måde at tænke musik på allerede tiltrukket sig en del opmærksomhed. Nu er de på banen med en ny single, og kan du lide den, kan du glæde dig over, at de desuden spiller koncert i VEGA til oktober. 
Pom Poko er et art-pop band fra Norge, der består af forsanger Ragnhild Fangel, guitarist Martin Miguel Tonne, bassist Jonas Krøvel og trommeslager Ola Djupvik.
Den musikalske inspiration henter Pom Poko i animé-universet, og deres lyd er omtrent ligeså særpræget som tegnefilm (-sklassikere) som Chihiro og heksene og Min nabo Totoro.
Deres seneste single “You’ll Be Fine”, som udkom i sidste uge, er på én gang hektisk og beroligende, den er standard-poppet, og samtidigt underligt magisk. Fangels stemme er lys, let, uskyldig, mens nummerets instrumentale del i vers og diverse mellemspil lidt lyder som et halvrustent maskineri, der godt kunne finde på at falde fra hinanden. Men det gør det altså ikke. Pom Poko får virkelig hvad det nu end er, de laver, til at fungere.

Hør “You’ll Be Fine” her og overvej, om du ikke også lige skulle lægge vejen forbi Ideal Bar den 19. oktober.

Læs også  Danske BAEST blandt de sidste annoncerede til by:Larm Festival 2018