Foto: Pale Honey//Jasmin Storch

P6 Beats tilbagevendende event i Koncerthuset har sluppet de tre sidste navne til næste års rockfest, og programmet er således fuldendt. Traditionen tro er der et internationalt navn blandt de optrædende.

Når Koncerthuset den 13. januar 2018 fyldes op med P6 Beat-lyttere og andet godtfolk, har de noget af en musikalsk aften i vente. Offentliggørelsen af de optrædende er foregået i etaper af tre, og det har været en lige glædelig overraskelse hver gang. Velvet Volume, Nelson Can, Lowly, Rest in Beats, Baby in Vain og Katinka er de navne, man foreløbigt har kunne se frem til at opleve, og programmet er i dag fuldendt med tilføjelsen af ONBC, Turbolens og svenske Pale Honey.

Læs også  Midsommer Festival udvider plakaten med canadiske The Franklin Electric

Det er sjette gang, at det populære event løber af stablen, og det vil i år være med radioværterne Rune Hedeman og Mikael Simpson ved roret.

ONBC er en dansk supergruppe, der tidligere har gået under navnene Pierre og Oliver North Boy Choir. Gruppen består af Camilla Florentz, Tanja Forsberg Simonsen, Mikkel Max Jorn og Ivan Petersen, som har rødder i indiebands som Superheroes og Epo-555. ONBC har hen over sommeren og efteråret udgivet en række singler forud for deres anden LP Travelmate, som udkom i år. Lyden af ONBC er lyden af melankolsk, alternativ rock med højt til loftet og toppet med to sprøde kvindevokaler. De seneste udgivelser, som eksempelvis singlen “Tombstone”, som vi tidligere på året havde stor optur over, viser dog, at ONBC også fungerer godt i det mere poppede.

Læs også  Heartland fuldender programmet med bl.a. Coco O. og Fribytterdrømme

Turbolens har haft noget af et år 2017, og efter alt at dømme, lader P6 Beat-annonceringen til at pege i samme retning, hvad angår 2018. I spidsen for det dansksprogede projekt står Bo Madsen, og selvom du måske ikke har nået at høre ham i aktion som Turbolens, så har du højst sandsynlig hørt ham i aktion som tidligere guitarist i Mew. Som en af vores ‘Ugens Upcoming’ i år har Bo Madsen beskrevet Turbolens som “Et stort barn og en flok rollinger, der spiller musik indefra og ud“, og når Turbolens den 13. januar gæster Koncerthuset, er det også med sit band af børn i 10-15 års-alderen i ryggen. Det lyder da ret fedt.

Læs også  Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

Sidst men ikke mindst lægger den svenske rockduo Pale Honey vejen forbi, og det er altså noget af et scoop. Deres cover af ABBA-nummeret “Lay All Your Love On Me” lagde internettet ned, og samme gjorde desuden deres to år gamle debutalbum, og seneste opfølger Devotion fra i år. Duoen fra Göteborg består af Nelly Daltrey på trommer og Tuva Lodmark på sang og guitar, og med et nummer som “Get These Things Out Of My Head” viser de to piger en uhyggelig god sans for stærk sangskrivning og en god popmelodi pakket ind i en åbenlys kærlighed for rockmusik.