Oplev Yune til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Oplev Yune til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Thorbjørn Kaas

Vi kan endelig løfte sløret for, at aarhusianske Yune spiller som andet navn til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave den 19. juli 2018. 

Det er tredje gang i år, og tredje år i streg, at vi atter inviterer til god musik og sommer-vibes i Københavns hyggeligste byhave – Pumpehusets Byhave. Koncerten er en del af vores månedlige takeover i Pumpehusets Byhave, hvor vi under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige præsenterer et udpluk af alt det dejlige musik, vi er faldet for i løbet af året. I maj og juni måned stod den på popbrag med Aureola og PRUNES, KLIPO og Hingst/Blikfang, og i juli måned bevæger vi os nærmere den mere rockede ende af den danske musikscene med Lunar og Yune på programmet.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

Det var en noget alternativ indgang, vi i sin tid fik til den aarhusianske kvintet, Yunes, musik. I en af Apple Music Beats 1’s radio shows (med Matt Wilkinson som vært) hørte vores redaktør pludselig et nummer, der fangede hendes opmærksomhed. Blandt geniale numre som Kendrick Lamar’s “HUMBLE.”, Sunflower Bean’s “I Was A Fool” og Sigrids “Strangers” kom også et nummer med titlen “Animal” – et dragende nummer, der bevæger sig i en Radiohead-agtigt blanding af eksperimenterende pop og alternativ rock. At Wilkinson berettede, at nummeret kom fra en dansk gruppe kom som en overraskelse – det havde bestemt international appel – men så var der pludselig et dansk band mere at holde øje med.

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

“Animal” er en ud af to singler, Yune har været i studiet med Nis Bysted (bl.a. Iceage og Cancer) for at producere. Den anden single, first-take-nummeret “Volwes”, spreder varme fra finger- til tåspids med et organisk og hypnotiserende lydunivers, og akkompagneres af en smuk video, skabt af Niklas Adrian Vindelev.

De to singler, er en forsmag på det debutalbum, Yune forventes at udgive til efteråret, og vi glæder os helt vildt til at kunne varme dig godt op til den release med en Byhavekoncert den 19. juli 2018, hvor også Lunar er på programmet.

Tilmeld dig eventet her og vær opdateret på dagens program.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København