Foto: Jakob Kjøller

Seks bands på en aften, kan man forlange mere? Næppe, og så er det endda gratis. Det er, hvad Rusk Festivalen tilbyder den 4. oktober på BETA i København.

Arrangørerne har udvalgt seks bands, som de mente havde mest drive og ambition til at deltage i Musikforeningen RUSK’s talentudviklingsforløb. De seks bands har arbejdet hårdt i samarbejde med foreningen for at give publikum en fed koncert.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 7

Nanny Nostoc er fire gutter, der spiller melankolsk pop/rock med intense guitarriffs og vokalharmonier. Deres sange har let genkendelige omkvæd, som man nemt kan synge med på.

Wanted Jacks skriver stærke udtryksfulde sange med hårdtpumpende rockmusik. Energien er i top med masser af humor, hvilket giver deres live-optræden et unikt liv, der smitter af på publikum.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 7

The No No Girls er punkmusik til dans, fest og ølbælleri. Den vilde musik kan kun sætte ens kroppen i gang.

The Bleak er et energisk live band bestående af fem unge fyre med hver deres touch indenfor musikken.

The Imago er et elektronisk band, hvor den instrumentale del er bærende, hvilket suppleres med akustiske elementer og drømmende vokal.

Læs også  SPOT Festival offentliggør 12 nye navne

Hedron vil spille deres debut koncert på RUSK-festivalen, så det bliver spændende at se, hvad disse fyre kan diske op med.

Så alt i alt en god blanding af genre til enhver smag med talentfulde nye artister, læs mere om festival her.