Oplev Jack Prince til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Oplev Jack Prince til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Jakob M. Knudsen


Den 10. august er det sidste mulighed for at deltage i Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave, og vi har gjort vores ypperste for at lukke ballet med et brag. Det skal upcoming-rapperen Jack Prince hjælpe med.

Det er tredje gang i år, og tredje år i streg, at vi atter inviterer til god musik og sommer-vibes i Københavns hyggeligste byhave – Pumpehusets Byhave. Koncerten er en del af vores månedlige takeover i Pumpehusets Byhave, hvor vi under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige præsenterer et udpluk af alt det dejlige musik, vi er faldet for i løbet af året. I maj og juni måned stod den på popfest med Aureola og PRUNES, KLIPO og Hingst/Blikfang og i juli fyrede Lunar og Yune op for den mere alternative del af spektret.

Vi kan nu løfte sløret for, at vi med dansk-amerikanske Jack Prince på programmet den 10. august inviterer alle hiphop-fans ud i sommersolen, som sammen med det amerikansk-inspirerede rap-univers kan lede tankerne hen, hvor hiphoppen i sin tid slog rødder.

Den tidligere Ugens Upcoming-kunstner er en del af det nyopstartede københavnske hiphop-kollektiv Thursday Records, som blandt andet også huser $hybxi og FLEXLIKEKEV, og fælles for netop disse er det internationale potentiale, de bringer til den danske rap-scene.
Da Jack Prince i august udgav sin debut-EP New.Waw skrev vores anmelder blandt andet:

Da Noah Carter sidste år udgav Couch Dreams, beviste han, at det også var muligt for danske rappere at følge med på et internationalt niveau. Noah Carter er langtfra en enlig svale, og det er tydeligt, at Jack Princeogså har taget trækket over Atlanten.

Han kalder blandt andet de fængende hooks for den stærkeste feature, og det hurtige rap for imponerende, og mon ikke du får mulighed for at opleve lidt af begge dele, når Jack Prince den 10. august sender nye bølger over Byhaven.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København


Læs mere om eventet og tilmeld dig på facebook her, hvor du også kan holde dig opdateret om næste annoncering.