Oplev Aureola til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Oplev Aureola til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Rebecca Danielsen

Bands of Tomorrow er igen i år parate til at fejre sommeren og hylde musikken i Pumpehusets Byhave. Årets første omgang af Bands of Tomorrows Uimodståelige finder sted torsdag den 24. maj, og i dag kan vi annoncere Aureola som andet act på programmet. 

Det er nu tredje år i streg, at Bands of Tomorrow inviterer ind til god musik i Pumpehusets Byhave med arrangementet Bands of Tomorrows Uimodståelige. Hen over fire forskellige aftener vil vi i de kommende sommermåneder præsentere dig for en masse musik, vi har set os varme på i en af Danmarks absolut hyggeligste haver. Til hvert arrangement har du mulighed for at opleve to optrædende acts, du måske endnu ikke vidste, at du havde brug for i dit liv. Tidligere på måneden kunne vi annoncere det fremadstormende danske band PRUNES som det første navn til maj arrangementet, der løber af stablen torsdag den 24. maj. Og i dag kan vi afsløre den spirende sangerinde Aureola som en del af aftenens program.

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

Bag kunsternavnet Aureola står københavnske Josefine Alstrup-Mathiesen, der tidligere i år debuterede med det smukke og dragende nummer “Love Me Any Way You Like” – et singleudspil, der meget overbevisende formåede at fremvise Aureolas åbenlyse talent. Den unge sangerinde skriver og producerer selv sine sange, og med en smuk vokal rammer hun lytteren med sine inderlige fortællinger. Aureolas univers er både dybfølt og poetisk og hun formår at kreere stilsikker og medrivende R&B i et helt unikt arrangement, der blandt andet drager på hendes baggrund som korsanger.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

Det bliver altså en aften i pop- og R&B-musikkens tegn, når Aureola og PRUNES den 24. maj inviterer til musik og glade dage i Pumpehusets Byhave til årets første omgang af Bands of Tomorrows Uimodståelige.

Vi opfordrer dig på det kraftigste til at sætte et stort, fedt kryds i kalenderen og glæde dig til, at Bands of Tomorrows Uimodståelige, udover den 24. maj, også indtager Byhavens fornøjelige og muntre rammer på datoerne 13. juni, 19. juli og 10. august.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København

Husk at tilmeld dig arrangementet på Facebook, så du altid er opdateret på aftenens program. Vi ses i Byhaven!