Foto: PR

Bokito er et splinternyt band fra London og Irland, som er aktuelle med debutsinglen “Better At Getting Worse”, der bliver soundtracket til din solskinsdag. 

Den London-baserede femmandskonstellation Bokito er et nyt interessant band, som ifølge dem selv har skabt deres egen særlige genre, ‘tropical indie’. Gruppen mikser forskellige former for musikalske stilarter, som rock, soca, afro-funk og reggae og lover høj energi og solskinsglæde med deres debutsingle “Better At Getting Worse”. Bokito henter inspiration fra J Dilla, Jeff Buckley, Fela Kuti, Justin Timberlake og Queens of the Stone Age, blander det med lidt traditionelt fra forsangeren Moses’ hjemland Irland for at skabe gruppens helt egen specielle og syrede lyd.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

Debutsinglen skal give et indblik i mandens psyke, fortæller Moses og forklarer: “Sangen henvender sig og er primært tiltænkt mænd, og hvordan de håndterer deres egne følelser… og hvor håbløse de fleste af dem er til det. Men vi mænd er dygtige til en ting, og det er at undertrykke alting og forme det til et smil.”

Vi kan forvente meget mere musik i fremtiden af det nyudklækkede Bokito, men først kan du lytte til debutsinglen “Better at Getting Worse” lige her: