Foto: PR

I dag er den danske upcoming pop-sangerinde Ericka Jane ude med hendes nye single “Insatiable”.

Ericka Jane er en dansk sangerinde, der sidste år fik sit store gennembrud med singlen “Bad Like You”. Hun fik også stor opmærksomhed for sit samarbejde den rockbandet Dúné, da de sammen lavede et cover af Elton Johns hit “I’m Still Standing” i forbindelse med Knæk Cancer showet. Siden er det kun gået en vej for sangerinden – og det er op. Nu er Ericka Jane klar med hendes nye single “Insatiable”, en lækker og sommerlig pop-sang, der leder tankerne hen på farverige drinks og dans natten lang. Om sangen fortæller sangerinden selv:

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

”Insatiable betyder umættelig på dansk, og i det her tilfælde er det umættelig efter kærlighed fra en helt bestemt person. Jeg tror, at vi alle kender det at møde en, man bare ikke kan få for meget af, og det er præcis hvad “Insatiable” handler om.” 

Siden “Bad Like You” sidste år blev udgivet, er Ericka blevet spillet flittigt i radioen og på streamingtjenester i både ind- og udland. “Insatiable” er den første single i en række af udgivelser i år, som vi kan se frem til fra den danske sangfugl.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Dans weekenden i møde med “Insatiable” lige her: