Foto: Vera//PR

Denne tirsdag har vi tilføjet otte nye singler til vores playliste med NORDISKE HITS. Der er blandt andet smooth R’n’B, synthpop og støjrock at finde på listen, som kan høres her eller på Spotify. Vi giver som sædvanlig en anbefaling af nogle af de særligt udvalgte tilføjelser. 

August Rosenbaum & Philip Owusu – “Calling Out”

August Rosenbaum har for nyligt udgivet albummet Vista, hvor “Calling Out” er på. Som et af de få numre med vokal på pladen er denne smooth R’n’B-ballade indspillet med en featuring, hvilket bare gør sangens udtryk endnu stærkere. Der er en rigtig god tilføjelse til den samlede sound at hente ved brugen af den dygtige sanger Philip Owusu. Sammen frembringer de to artister nogle lækre kor-sammensmeltninger, hvilket går godt i spænd med sangens tilbagelænede, bløde beat og det generelt afdæmpede og minimalistiske lydbillede. Vil du læse mere om August Rosenbaum og hele hans Vista, kan du tjekke vores liste med essentielle udgivelser fra forrige weekend.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Vera – “Life Round Here”

I fredags udgav Vera denne perle, som selvfølgelig havnede på vores liste med uimodståelige hits. Men vi vil gerne hylde ham som en dansk, upcoming artist, og har derfor også smidt ham på denne liste. “Life Round Here” er synthpop og sydlige toner i en god kombination, og med et virkelig nice, trap-agtigt beat oveni. Det er kunstnerens fjerde udspil forud for EP-udgivelsen Good Job – No Conversation, som udkommer om tre dage(!).
Vi var vilde med den i fredags – og det er vi sådan set stadig. Den skal derfor have vores varmeste anbefaling i denne uges NORDISKE HITS.

Læs også  Tivoli afslører stærkt program: Hold Lillefredag på Orangeriet med hele 23 acts

Alcabean – “Bloody Pose”

De danske drenge fra Alcabean har allerede formået at gøre sig bemærket i udlandet, særligt i England. Dette skete allerede efter at de smed deres allerførste track på Soundcloud. På daværende tidspunkt bestod projektet kun af brødrene Victor og Julius Ryle Schack, men nu er de blevet til en firmandsgruppe. Deres single “Bloody Pose” blev udgivet i fredags i følgeskab med en video, og vi skrev blandt andet følgende om bandet og deres nye udspil:

Læs også  Tivoli afslører stærkt program: Hold Lillefredag på Orangeriet med hele 23 acts

“Drengenes lyd er rå og upoleret og leder på mange måder tankerne imod teenage/garage-rock. Desuden minder forsanger Victor Ryle Schacks stemme lidt om Tim Christensens, så der opstår også visse referencer til ham og til Dizzy Mizz Lizzy.”

Du kan læse mere og se videoen her – alternativt kan du finde singlen på NORDISKE HITS-spillelisten i bunden af denne artikel eller på Spotify.

Ellers tilføjet:

Vaz – “Winterman”
Undr – “Sharks”
A Choir of Ghosts – “Morning Light”
Katarina Lunde – “Squash”
Oliver – “På Vingerne”