Nector er ude med sommerlig debutsingle

Nector er ude med sommerlig debutsingle

Foto: Petra Kleis

I dag er musikscenen vidne til et vaskeægte comeback. Viktor Hagner og Nichlas Malling, der udgjorde to tredjedele af den populære gruppe Noréll, er, som Nector, ude med deres debutsingle Chances.   

Viktor Hagner og Nichlas Malling har muligvis danske navne, men et enormt internationalt talent med en unik sans for at udvikle vellidte radiohits. Viktor og Nichlas er tidligere medlemmer af den danske dance/house-trio, Noréll, hvor den karismatiske Marìe Louise Persson Bjarnarson var i front. Noréll nåede at høste stor anerkendelse med koncerter på blandt andet sidste års Roskilde Festival, den norske branchefestival by:Larm samt Smukfest. Noréll nåede at udgive deres debut-EP IY, der opnåede stor anerkendelse og vandt gruppen en velfortjent plads på TIDALs liste over lovende artister for 2017.

Læs også  Mercury Prize 2018: Her er de 12 album, der i aften kan løbe med sejren

Nu er Viktor og Nichlas tilbage med deres seneste musikalske udspil. Det er under kunstnernavnet Nector, at den habile producerduo i dag er ude med deres debutsingle ”Chances”, via disco:wax. Singlen er ikke alene en solid radiobasker, der er samtidig tale om et stykke musik, hvor der optræder en gæstevokal, hvis tidligere arbejdsindsatser er ret så imponerende. Nector har nemlig teamet op med den svenske sangerinde og sangskriver Iman, der blandt andet står bag Zara Larssons succesfulde sang ”Lush Life”. Nector har tidligere stået bag en række vellykkede remixes af blandt andet Martin Jensens ”Wait” og ”Been Meaning To Tell You” af Starley.

Læs også  Christine and the Queens udgiver dragende musikvideo til sangen "La Marcheuse"

Debutsinglen ”Chances” byder på et eksklusivt indblik i, hvordan et dansabelt hit skal skrues sammen. Det er allerede fra nummerets anslag, at den umiskendelige claveslignende synthrolle overtager lydbilledet og fanger lytteren i at sidde og vugge med på noget, som kunne lugte af sommerhit. Det er de lækre strøg af utallige synthlag, i kombination med de tiltagende perkussive elementer, der er afgrænset af en massiv og bestandig taktdominerende stortromme, at ”Chances” tromler afsted mod varmere tider. Debutsinglen, ”Chances”, cementerer for alvor Nectors plads på den danske house-scene som et navn, der er værd at holde et vågent øje med.

Læs også  Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Musikbrancheforløbet Innovative Music Management er nu åben for ansøgninger

Du kan høre singlen “Chances” her: