Mund de Carlo tager masken af i ny video

Mund de Carlo tager masken af i ny video

Foto: Phills Photo

“Du går Jim Carrey på den//sir’ ja til hvad end der kommer// jeg går Jim Carrey på den//masken af//hvem kan stop’ mig” – Mund de Carlo er tilbage med ærligt nyt udspil. 

Han er kendt for sin stærke flowteknik, som man blandt andet har kunne opleve til Rap Slam Battles og MC’s Fight Night eller på hans to anmelderroste albums Frit Fald og Ordene Først. Om en uge er Mund de Carlo igen på banen med en tre-numres koncept-EP med titlen Ja nej måske, og det er i netop den sammenhæng, at du idag kan se videoen til nummeret “Nej”.

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018

Den kommende udgivelse består af tre historier om de valg og beslutninger, vi hver dag står overfor, om hvordan vi tackler dem, og om hvilke konsekvenser de medfører. Det er et tema, som rapperen selv påpeger er relevant for de fleste, men samtidigt også bunder i noget helt personligt og dybt ærligt for ham selv, da han inddrager dele af sit liv, som han ikke tidligere har beskrevet. Om projektet fortæller han:

Mens ‘Ja’ og ‘Nej’ er i konstant krig med hinanden, ligger ‘måske’ i midten og føler sig som den optimale kompromisløsning. Nogen vil på den anden side mene at ‘Måske’ er den værste løsning, fordi det hverken gør fra eller til, og på den måde ikke tilbyder svar, øjenåbnere eller lærestreger. De tre muligheder spejler sig i virkeligheden i hinanden.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

Ambitionen med projektet er for rapperen at tage hånd om et emne, “som vi alle er tvunget til at kæmpe med og imod“, og han håber, at det vil få lytteren til at tænke over sine valg, og baggrunden for at træffe dem:

Der findes folk derude, der ikke har et valg. Så hvis man har et, bør man udnytte det så godt man kan på sin helt egen måde og i sin helt egen rækkefølge. I dag bliver vi jaget af jaet. I morgen bliver vi narret af nejet. Valget mellem dem må ske“.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København

“Nej” er skrevet af Mund de Carlo selv og lavet i samarbejde med Lurifaks, Bastian Bertelsen, Genius og Dust Francis. I videoen, der er produceret af Asilia Media, kommer du helt tæt på musikeren, der er i selskab med danseren Malthe Ørsted.

Se den hudløst ærlige video til det nye track, og glæd dig til på mandag den 15. hvor Ja nej måske kommer på gaden: