Foto: Bjørn Bertheussen

Den danske trio Motorique holder fortsat niveauet meget, meget højt.

Lennart Dybdal, Mads Lassen og David Rønne Vang udgør tilsammen Motorique, og det er ikke første gang vi her på siden udtrykker vores begejstring for den danske trio – tidligere var de Ugens Upcoming, og det er gået stærkt for bandet siden opstarten. I slutningen af 2015 gjorde de en forrygende entré på den danske musikscene med singlen “Surfer”, den efterfølgende EP Anatomy blev glimrende modtaget, da den udkom sommeren 2016, og sommeren 2017 har for drengenes vedkommende været spækket med koncerter på blandt andet UHØRT, Distortion og New Note. Lad det være sagt nu – den nye single “I Love to Start a War” skuffer bestemt ikke.

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

Motoriques lyd trækker på elementer fra både synthpop, psykedelisk rock og 70’er funk, og “I Love to Start a War” er tekstligt en tematisering af den ensomhed, der ofte følger med kontroversielle overbevisninger. Dette afspejles smukt i nummerets instrumentale del, der på én gang er drømmende og  melankolsk og samtidigt helt afsindigt funket. Kendetegnende for Motorique er deres evne til at skrive musik, som snildt kan sættes på i baggrunden, men som du alligevel tager dig selv i faktisk at ville lytte til – og mere end én gang.
Hør “I Love to Start a War” her, og overvej om du ikke også skulle tage et smut forbi Jolene i aften, hvor Motorique holder releasefest fra klokken 20.00.

Læs også  Schultz & Forever er ude med ny single fra det kommende debutalbum