Foto: PR

I dag er det danske band Moon Loves Honey ude med deres nye single “Before I Crash”, der kommer forud for gruppens debutalbum, der udgives senere i år. 

Det aarhusianske dreamrockband Moon Loves Honey er i dag klar til at dele deres nye single “Before I Crash”. Singlen er deres anden udgivelse siden deres succesfulde EP Apart fra starten af 2016. Bandet har tidligere delt singlen “Should Have Waited”. Planen med de to nye udgivelser er, at der i sidste ende skal blive nok til et debutalbum, som gruppen håber på at kunne udgive i slutningen af året.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

Moon Loves Honey er et aarhusiansk drømmerockband, hvis lyd bæres af reverb-guitarer, blide vokaler og melodiøse basgange. Med udgivelsen af deres EP Apart, drog det jyske band ud på to mini-turnéer i Danmark, og udgav oven i købet videoer til alle EP’ens sange. Da de vendte hjem fra tourlivet, begyndte de straks at indspille nyt materiale. De fik to singler klar, og den første, “Should Have Waited” udkom i slutningen 2016. Nu er Moon Loves Honey endelig klar til at dele endnu en single, “Before I Crash”.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

Du kan høre “Before I Crash” lige her: