Foto: Nikoline Skaarup

Julen falder tidligt i år. Smukfest er ude med noget af en musikpakke idag med offentliggørelsen af  MØ, C.V. Jørgensen og D-A-D til næste års line-up. 

Halvanden time. Det var, hvad der skulle gå, før Smukfest for nyligt kunne melde udsolgt til næste års festival. Det er noget af en tillid at skulle leve op til, så som et tak til de mange trofaste gæster, har festivalen i dag sluppet tre navne fra programmet.

Læs også  Heartland fuldender programmet med bl.a. Coco O. og Fribytterdrømme

Det drejer sig om , som spiller en af sine to danske sommer-koncerter i Bøgeskoven. Med sig i bagagen har hun sin spritnye EP When I Was Young, som viser en evigt nyskabende kunstner, der, trods hun tør gå nye veje, samtidigt mestrer at være sig selv hele vejen igennem. Og nåja, så har hun da også ry for at mestrer live-formatet til perfektion!

Læs også  Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

Udover MØ kommer den folkekære C.V. Jørgensen også forbi festivalen, og samme gør D-A-D.

Herudover har det allerede ligget klart, at Saveus (efter tekniske problemer på sidste års festival) spiller i 2018, ligesom at gæsterne også kan glæde sig til at opleve Nephew.

Er du nysgerrig på, hvem der ellers lægger vejen forbi den smukke bøgeskov til sommer, må du have tålmodighed indtil den 1. februar, hvor der bliver sluppet et overflødighedshorn af navne.

Læs også  Midsommer Festival udvider plakaten med canadiske The Franklin Electric

I mellemtiden kan du varme op med titelnummeret fra MØ’s seneste EP, som bare er pissegodt.