Foto: Sarah Liisborg
Label: No3
Udgivelsesdato: fredag den 24. februar 2017

Med den flotte EP, Corpus, har den kreative Molina skabt en atmosfærisk og sentimental debut, som samtidig er utrolig opløftende.

Molina – Corpus
4 Anmeldelse
Anmeldelse

Corpus introducerer danske Rebecca Molina sin eksperimentelle synthpop, som hun selv skriver og producerer. Molina har med Corpus været utrolig kreativ og hendes blik for det visuelle er tydelig i de hjemmelavede videoer til ”Hey Girl” og førstesinglen, ”Salvation.” Sidstnævnte emmer især af den dystre 80’er-synth og industrielle lyd, som Molina henter sin inspiration fra.

Læs også  The Wombats - Lille Vega

Corpus bliver indledt af den kaotiske, ”Dream Original”, hvor der bliver leget med finurlige lyde som taget ud af en science fiction film.
Der er en vis mystik over Molinas univers, som træder i kraft på nummeret, ”Are They Gold?”. På det flotte omkvæd bliver der, med Molinas vokal, lagt en dæmper for mystikken, der tager en mere drømmende form.
Og Molina er netop dygtig til at skabe kontraster ved hjælp af sin vokal. På ”Vaporized” er lyden dyster, og på “Hey Girl”, er hendes vokal klar og lys, lidt ala synthpop-artisten Grimes.
Corpus rundes af med højdepunktet ”Salvation”, som er den perfekte afslutning på festen.

Læs også  Molina spæder til fredagsmusikpuljen med den forunderlige artpop-single "Hey Kids"

Molina har fat i kernen af 70’ernes og 80’ernes synth-bølge og er med til at holde den nostalgiske lyd i live, men Corpus bæger også stort præg af Molinas egen personlige finurligheder.
Med Molinas eksperimentelle tilgang til genren har hun skabt en stemningsfyldt og til tider dansable EP. Corpus er med andre ord utrolig veludført og er et brag af en debut.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 16
Anmeldelse