Foto: Jada // Alona Vibe Vestergaard Andersen

Midsommer Festival på Præstø åbner i weekenden dørene for femte gang. Du kan endnu engang opleve en lang række spændende, upcoming navne på festivalen. 

Fra den 16. – 17. juni kan Midsommer Festival præsentere intet mindre end 19 spændende navne fra både det danske vækstlag og større navne. Som hovednavn er i år den ultra-hypede og populære elektroniske musiker Sekuoia. Midsommer Festival kan i år præsentere to professionelle scener, en indendørs natklub og et samarbejde med Nørrebros Bryghus og Vinkapellet. Gennem de sidste fem år, hvor festivalen har eksisteret, har den vokset sig større og større, og co-festivalleder Marc Facchini fortæller:

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

”Midsommer Festival lever primært på grund af vores mange hårdtarbejdende frivillige. De knokler for at skabe en alsidig festival, hvor fantastiske omgivelser kombineret med et bredtfavnende musikprogram, lækker mad og gode drinks, lægger op til et miniunivers hvori der er plads til alle. Vi er nødt til hele tiden at være opmærksomme på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at give vores publikum den helt rigtige oplevelse. Og så må vi ikke glemme, at fortjenesten for sådan en god festival kan ikke kun findes i kræfterne bag, men især også pga. det fantastiske, stemningsskabende publikum, bestående af mennesker i alle aldre og afskygninger.”

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

Festivalen præsenterer hvert år musik inden for en lang række genrer, og der er både lokale og nationale navne på plakaten. Tidligere har festivalen haft større navne som Folkeklubben og Mund De Carlo på programmet, og kan altså i år præsentere den internationalt anerkendte Sekuoia.

 

 

Midsommer Festival 2017 program
Sekuoia
Peppermint B
Vâlvâ
Eik Octobre
Penny Police
Nevermind Vermont
Veronah
KVADRAT
Rasmus Matthiesen
K22
Orgelheimers
Anton Grønholm
Eirene
Ida Kudo
Flagstad
Jens Lindahl
Nandu
Jada
Rest In Beats