Foto: Johan Rosenmunthe

Den dansk-svenske sangerinde Maya Westman har forud for sit kommende album indspillet en liveversion af nummere “Warzaw”. 

Den dansk-svenske sangerinde og sangskriver Maya Westman har sin daglige gang på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, og har tidligere været en del af My Cloudberry Mission og The Arctic Wife, men står nu på egne ben og har startet sin solokarriere. Westman er på vej med albummet White Dwarf, og har i den forbindelse indspillet en liveudgave af hendes nummer “Warzaw”.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Hendes musikalske udtryk er svævende og atmosfærisk, og inspireret af ikoner som Kate Bush og Annie Lennox. På “Warzaw” driver vokalen og den henslængte instrumentering nummeret frem, lader det vokse og formindske og skaber en utrolig tyk stemning og en klar melodi med meget få virkemidler.

Med sig på besætningen har Westman et ganske rutineret ensemble i form af Ida Urd (LiimaTårn) på kor og bas, Rasmus Oppenhagen (Kentaur) på guitar, Gertrud Kongshøj (Gertz) på kor og Lennart Dybdal (Motorique) på synths.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

Du kan se og lytte til livesessionen herunder: