Foto: PR

Den danske sanger Martin Baltser er i dag ude med hans anden single “Crazy View” forud for hans koncert på musikbranchefestivalen SPOT Festival. 

Tidligere på året debuterede Martin Baltser på engelsk med singlen “Call Me Wild”, og nu er han klar med sin nye single – en smuk og stemningsfyldt sang med titlen “Crazy View”. Singlen er nummer to i rækken af fem singler, som vil blive udgivet i løbet af 2017. Med en meget organisk instrumentering og smukke vokalharmonier synger Baltser sig lige ind i hjertet på lytteren, og som “Crazy View” udvikler sig, i løbet af de 3,5 minutter sanger varer, præsenteres vi for følsom vokal, elektroniske elementer og et nærmest marcherende trommebeat, der giver nummeret en folket og nordisk kant. Baltser har med debutsinglen fået anderkendende ord med på vejen fra mange internationale musikblogs, og der bliver draget paralleller til blandt andet Sigur Ros og Bon Iver.

Læs også  Dusin: "Vi håber da på ligesom at kunne bringe noget andet på bordet også.”

Martin Baltser giver i denne uge koncert på den aarhusianske musikbranchefestival SPOT Festival. Du kan opleve livepremieren på “Crazy View”, og samtidig høre førstesinglen “Call Me Wild” fredag den 5. maj klokken 18.30 i Kammermusik Salen i Musikhuset.