Foto: Mathias Tegtmeier

Kajsa Vala udsender i dag en dejlig kærligheds-single og annoncerer turné med resten af sit live-band i starten af næste år. Du kan se kalenderen og lytte til singlen i bunden af artiklen. 

Aarhusianske Kajsa Valas nye single er en ubetinget hyldest til kærligheden. Med sin dejlige stemme og sit velspillende orkester indrammer hun med singlen den nerve og ånd, man også kan opleve hos bandet i live-sammenhænge. Det er derfor ganske heldigt, at det i følge med singleudgivelsen også kan meddeles, at Kajsa og resten af flokken drager på turné til foråret.

Om singlen fortæller Kaja selv:

“Titlen “Let the Dust Fall” hentyder til, at man nogen gange må bryde noget ned for at starte forfra. At kun kærlighed kan kurere den smerte som kun kærlighed kan forårsage. At kærlighed kræver tid og plads. At når man lader støvet lægge sig, og tingene er faldet til ro, så er der plads til en ny kærlighed og et nyt perspektiv. I en tid hvor vi flyver afsted og altid har øjnene fremad, tror jeg vi har godt af at trykke pause og stoppe op og mærke nuet. Og vi har i den grad behov for et fokus på kærligheden, som jo i en eller anden grad er umoderne og kliche-gjort. Der er næsten ikke plads til den i vores travle hverdag. Men der er i den grad brug for den.”

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Singlen er meget folk’et og lidt singer/songwriter-agtig, især på grund af den smukke vokal-side af nummeret. Der er rigtigt nok en eller anden live-vibe over nummeret, selvom det er svært at sætte fingeren på, præcis hvad det er. Måske er det fornemmelsen af, at lydbilledet er en smule distanceret, måske er det den tørre trommelyd, måske de legende korstemmer med “la la la”.
I hvertfald er hele lydbilledet rigtig flot skruet sammen, og man bliver meget betaget af den fængende “Let the Dust Fall”.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

Kajsa Vala og resten af seks-mands-bandet har da også et ry for at være nogle dygtige live-performere. De har efter turnéen i 2016 i forbindelse med det selvbetitlede album fået stor erfaring på live-scenen, og har fortsat i 2017 med optrædener på Jelling Musik Festival og SPOT Festival. Her kan du se planen for hendes kommende turné i foråret 2018:

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

08.2 Radar, Aarhus
09.2 Harders, Svendborg
10.2 Strib Vinter Festival
17.2 Sønderborghus
22.2 Huset, Aalborg
24.2 Glumsø Bio
01.3 Stubhuset, Støvring
03.3 Huset, København
08.3 Nygadehuset, Aabenraa
22.3 Dexter, Odense
24.3 Ishøj Kultur Café

Og du skal selvfølgelig også give hendes nye single et lyt lige her: