Foto: PR

Det københavnske band KVADRAT er aktuelle med deres selvbetitlede EP, som viser gruppens skarpe kompositoriske evner og instrumentale færdigheder.

Tilbage i 2014 debuterede det københavnske band KVADRAT med en live-session på Jazzhouse, der præsenterede numrene “Fossil”, “This New Thing” og “Decay” og viste orkestrets fulde ti-mands-besætning. Allerede her blev vi introduceret for forsangeren Tobias Kropps vilde vokale færdigheder og bandets kæmpe arrangementsmæssigt overskud, som også kommer til udtryk på deres selvbetitlede og længeventede EP, der udkom i tirsdags.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 8

I 2016 udgav KVADRAT de to singler “Pieces of Hope” og “Give All Your Time”, der også er at finde iblandt EP’ens tilsammen fire numre, som alle har det tilfælles, at de er ambitiøse og velskrevet. Bandet blander forsanger Kropps hæse baryton-vokal med en stram og tilbagelænet rytmesektion, der får modspil af storladne stryger- og blæserarrangementer.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

Bandets sommerkoncerter vil snart blive offentliggjort sammen med en ny musikvideo til tredjesinglen ”Ways To Call It Off”, som også er at finde på den nye EP. Indtil da, kan du lytte til KVADRAT lige her, eller se den finurlige og søde musikvideo til “Pieces of Hope” lige her: