Foto: Fribytterdrømme // PR

Denne uge byder på rigtig mange spændende koncerter, lige fra alternative, moderne koncerter med japanske Keiji Haino og Bisse, rock med Fribytterdrømme, Sorte Firkant Musikfestival og VEGAs New Crush arrangement. Der er masser at tage fat på, så skynd dig at tjek vores liste ud med fede koncerter.

Tirsdag den 7. november

Bisse & Keiji Haino – Lille VEGA
Der er lagt op til et uforglemmeligt møde denne tirsdag, når danske Bisse og japanske Keiji Haino giver VEGAs gæster en unik koncertoplevelse.
Begge er de i hvert deres land kendt for et særegent udtryk og forundrende performances, og i dag kan du opleve de to vidt forskellige og bemærkelsesværdige kunstnere sammen.
Du kan desuden som support opleve percussionisten Ying-Hsueh Chen.

Koncerten er blandt andet arrangeret i samarbejde med den årlige musikfestival G(o))ng Tomorrow, der hvert år sætter fokus på ny, eksperimenterende musik og lydkunst. I år finder festivalen sted fra den 3. – 11. november.

 Onsdag den 8. november

Vega’s New Crush vol. 4 – Lille VEGA

Denne onsdag afholder VEGA for fjerde år i træk deres New Crush-arrangement, som er den internationale pendant til det danske upcoming-event VEGAs Udvalgte.
I samarbejde med Beatbox Entertainment præsenterer de i år seks meget forskellige kunstnere, som alle for alvor er ved at få etableret sig på den internationale musikscene. I august havde VEGA det fulde line-up på plads, og dette års New Crush byder på de seks kunstnere:
Findlay, S a r a s a r a, Francobollo, Min Stora Sorg, Drones Club og KÁRYYN.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

Torsdag den 9. november

Sorte Firkant Musikfestival 2017 

Fra torsdag den 9. november til søndag den 12. november finder dette års Sorte Firkant Festival sted. Festivalen afholdes i den sorte firkant på Nørrebro, som er betegnelsen for området mellem det tidligere rabarberkvarter, og forskellige spillesteder mellem søerne, på Jagtvej, Nørrebrogade og Åboulevarden. Festivalen er et samarbejde mellem spillesteder og kulturhuse på Indre Nørrebro, og spillestederne er:
Spillestedet Stengade, Koncertkirken på Blågårds Plads,
Blågårds Apotek, Støberiet og Caféen Sorte Firkant i Blågårdsgade.

Blandt de optrædende navne i år finder man blandt andet YungLorenzo Woodrose, Fugleflugten og De Underjordiske

Fredag den 10. november

PPD & Boys From Heaven & Sylvias Perfume – Rust
Det er et blandet slæng, du kan opleve på Rust denne fredag.
PPD (Power Puff Drengene) spiller pop med twist af både soul, jazz og blues, og de blander både saxofon, cajon og synths til deres klassiske band-setup.

Boys From Heaven er en 7-mands stor, dansk rockgruppe, som er aktuelle med EP’en No Way! But Anyway. Den var vores anmelder svært tilfreds med og de fik 4/5 stjerner med på vejen for den.

Læs også  Schultz & Forever er ude med ny single fra det kommende debutalbum

“We make music not war” står der på Sylvias Perfumes facebookside, og det er da også livsglad rock, som Sylvias Perfume spiller.
Bandet består af Lionel Ledur på bass, Thomas Bergsbo på guitar og vokal, Emil Saabye Andersen på guitar og vokal, og Casper Sindet Jacobsen på trommer.

Ellis May + Moulder – Ideal Bar, VEGA
Bag navnet Ellis May finder man den danske musiker, komponist, producer, lydtekniker og sanger Sophia Maj, som live tager musikeren Hans Martin med på scenen.
Indtil videre har Ellis May kun udgivet singlen “Surrender”, der indeholder en dragende, mørk og electropoppet lydside.

Som support spiller den danske duo Mouldersom består af Maxe Lu Ali og Tobias Sachse. Sammen spiller de nærværende og følsom singer/songwriter musik, som du altså kan opleve før Ellis Mays koncert på fredag.

Iris Gold Release Koncert + Fazli – Huset Kbh
Den dansk/engelske popsangerinde Iris Gold gæster denne fredag Huset Kbh med sit friske, sommerlige univers. Hun formår at bringe fest ind i sin musik samtidig med at bevare en jordnær og helt igennem behagelig atmosfære.

Som support spiller danske Fazlider med sin single “Langt Væk” allerede har fået skabt sig et navn på den danske urban-scene. Han er blevet sammenlignet med Shaka Loveless og Rag N’ Bone Man, og er signet på sit eget pladeselskab M2L Production.

Læs også  Danske WIINSTON brillerer med stemningsfuld single og tilhørende musikvideo

De er begge to eksotiske og anderledes kunstnere, som bestemt er et lyt værd.

Lørdag den 11. november

Fribytterdrømme & Dead Rabbits+ Fugleflugten – VEGA
Det blive en aften i rockens tegn, når Fribytterdrømme spiller i VEGA med fornemt gæstebesøg af Dead Rabbits, og support af Fugleflugten.

Fribytterdrømme er i øjeblikket i gang med deres største turné nogensinde, som kommer i kølvandet på udgivelsen af deres seneste album Superego fra april i år.
Det københavnsk-baserede band, hvis navn er hentet fra en Tom Kristensen digtsamling med samme navn fra 1920, spiller energisk, hårdtslående rock med elementer af pop og med masser af effekter på både guitar og vokal.

Fribytterdrømme får fint besøg af den britiske psychrock- og electro-gruppe Dead Rabbitsder foreløbigt i deres karriere har udgivet flere fuldlængde albums, senest Everything is a Lie i 2016.

Som support spiller danske Fugleflugten, der for alvor er ved at blive et fremadstormende, upcoming rocknavn i Danmark. Senest har de udgivet EP’en Bølgevækker, som vi kvitterede med 4,5/5 stjerner og blandt andet skrev om at,

“Bølgevækker er ikke bare en samling af fem sange, men derimod et sammenhængende univers.”