Foto: PR

Er du træt af den danske såkaldte sommer? Keder du dig på jobbet? Er din kæreste netop skredet med din hund OG din yndlingskaktus? Fortvivl ej! Vi har kuren mod din nedtur, for denne uge byder heldigvis også på masser af fede koncerter  

Torsdag den 24. august

Jonah Blacksmith – Lillefredag i Tivoli

Brødrene Simon og Thomas Alstrup er oprindeligt fra Thy, og siden barndommen har de begge beskæftiget sig med musik. Det i alt syv mand store band Jonah Blacksmith har de opkaldt efter deres bedstefar, som havde stor betydning for drengenes musikalske opdragelse. Bandet spiller melodisk indiefolk badet i skandinavisk melankoli, og i denne uge gæster de Tivoli. Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at høre dem live, har du chancen på torsdag. Koncerten starter kl. 19.00.

In Lonely Majesty – Radar 

Er du én af mange, der i løbet af det sidste årti har rådyrket britiske Mumford & Sons, er In Lonely Majesty helt sikkert også noget for dig. De fire musikere spiller rocket indiefolk med udgangspunkt i den irske folketradition og kan med deres opløftende toner male selv den mest gråtriste dag i din yndlingsfarve.
Siden bandets opstart i 2012, har de spillet en lang række anmelderroste koncerter på blandt andet SPOT og SMUKfest og har desuden allerede ramt mange af verdens hitlister. Torsdag kl. 21.00 kan de opleves på Radar, så befinder du dig i Aarhus på dette tidspunkt, så sørg for at kigge forbi. Dørene åbner kl. 20.00.

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single

Fredag den 25. august

Okay Easy + Bande de los Apaches – Pumpehusets Byhave

Har du svært ved at beslutte dig for, hvad du har lyst til at høre i weekenden, kan du med fordel lægge vejen forbi Pumpehuset fredag aften; de byder nemlig på lidt af hvert.
I 2016 udgav danskbaserede Bande de los Apaches deres første EP og kommende weekend har du chancen for at høre dem tæt på, når de med energisk garagerock, fed surf og heftige balkanrytmer fyrer op under Pumpehusets Byhave.
Bagefter indtager Okay Easy scenen, og selvom det ikke er helt nemt at opstøve, hvem de egentlig er, tyder det på, at de er værd at holde øje med. På singlen “The Dark Room”samarbejder de med med énmandsprojektet Sleep Party People, der allerede har etableret sig på den danske musikscene, og med en uimodståeligt cool baslinje og lækkersyrede klange skal nummeret nok skabe god stemning i Byhaven. Dørene åbner kl. 15.00 og første band går på kl. 19.00.

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Eggstone + ONBC – Loppen

Hvis du fredag aften føler dig en smule 90’er nostalgisk og desuden befinder dig på Christianshavn, kan du med god grund stikke et smut forbi Christiania. I løbet af aftenen byder Loppen nemlig både på Swede- og elektropop.
Danske Oliver North Boy Choir, også kendt som også kendt som ONBC varmen scenen op på Loppen. Tidligere på sommeren havde vi fornøjelsen af at annoncere udgivelsen af deres seneste single “Tombstone”, og hvis du er til ørehængende og romantisk elektropop, vil du nyde ONBC live.
Hvis du ikke er musikmættet efter deres optræden, og det er du jo ikke, så bare bliv hængende, for deres koncert efterfølges af svenske Eggstone, der efterhånden er gamle kendinge på den skandinaviske musikscene. Med deres fængende popmelodier og eftertænksomme indieklang sikrede de sig gennem 90’erne og 00’erne  titlen ’The Godfathers of Swedepop’. Siden har de mødt omfattende international anerkendelse og desuden influeret prominente bands som The Cardigans. Koncerterne starter kl. 21.00.

Læs også  VIDEOPREMIERE: Børnetegningerne bliver levende på Got No Filters nye single

Søndag den 27. august

Final RubA’Dub Sunday and the Last F***d Up Monday <3

Siden opstarten i 1972 har Stengade 18 været dedikeret til den smalle og eksperimenterende musik, og navne som Raske Penge, Bikstok Røgsystem og Natasja fik alle deres gennembrud på det Nørrebrobaserede spillested. I 2002 blev RubA’Dub Sunday lanceret, og musikjunkier kunne nu hver søndag fortsætte lørdagsfesten til lyden af hip hop og reggaerytmer. Nu siger RubA’Dub farvel, og selvom man ikke kan andet end at ærgre sig over dette, kan man til gengæld også få sin optur på over, at Spillestedet Stengade inviterer til farvelfest nu på søndag. Aftenen kommer til at foregå i selskab med producer og reggaemusiker Pharfar, det dancehallinspirerede lydsystem Firehouse, roots- og reggaegruppen Bubbles Hifi, skaprægede Rootsman Hi-fi, Fuma Hifi, Mission og Skyjuice. Fra kl. 18.00 serveres der kage, musik og god stemning og kl. 20.00 starter den sidste søndagsfest i selskab med RubA’Dub.