Foto: Deadpan Interference // PR

Det har været et virkelig godt efterår for koncertgængere i alle afskygninger. Overalt har det vrimlet med fede og spændende koncerter. Efteråret er ved at gå på hæld, men der er stadig et væld af koncerter at varme sig med. Læs med når vi guider dig til de bedste koncertoplevelser denne uge.

Tirsdag den 22. november

Lowly – Huset-KBH, København
Hypede Lowly er hypede med god grund. De har taget både publikum og kritikere med storm, både i ind- og udland, hvilket har ført til en signing på pladeselskabet Bella Union, som huser blandt andet Beach House og Father John Misty. Her på redaktionen er vi sikre på, at der ikke går længe før Lowly tager deres eksperimentelle, shoegaze klingende rockmusik til meget større spillesteder, så vi synes du skulle tage at fange dem på det intime Huset-KBH mens du endnu kan.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Onsdag den 23. november

Jake Bugg – Store VEGA, København
På trods af sine kun 22 år på denne jord, har Jake Bugg allerede tre album i baggagen. Han kom frem som kun 18-årig, og har siden da charmeret den internationale musicscene, med sin folkede og flabede rockmusik. Det er ikke svært at høre, hvorfor han ofte får smidt sammenligninger med Bob Dylan og Oasis efter sig. Som opvarmning til koncerten, kan du læse hvad Bugg havde at sige, da vi tog en snak med ham tidligere på måneden, lige her.

Den 24.-26. november

Sorte Firkant Musikfestival – Nørrebro, København
Endnu en festival har set dagens lys. Sorte Firkant Musikfestival løber af stablen for første gang denne weekend, på en række spillesteder på Nørrebro. Festivalen har både danske og internationale navne på programmet. Du kan blandt andet opleve danske navne som Penny PoliceThe Bowdashes og Maria Viskonti, side om side med canadiske Men Without Hats, tyske Girlie og engelske Birdeatsbaby. Der er, kort sagt, masser af både ny og etableret musik at gå på opdagelse i.

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

Torsdag den 24. november

Deadpan Interference – Posten, Odense
Deadpan Interference
meddelte denne weekend desværre, at de takker af for denne gang. Dog ikke før de færdiggør den koncertrække, de har planlagt. På torsdag kan du opleve dem på Posten i Odense. Fredag tager de til Konfus i Esbjerg, før de runder ugen af på Huset-KBH i København. Vi kan på det kraftigste anbefale at tage ind og opleve kvartetten live, som vores anmelder tidligere har kaldt for “et tungt og støjrockende slag i ansigtet“. Naturligvis ment som en kompliment.

Fredag den 25. november

The Awesome Welles + Alcabean – Huset-KBH, København
Også på fredag kan du opleve den tunge rock live. The Awesome Welles indtager nemlig Huset-KBH med deres smukke, men også meget dystre rockmusik. I 2014 gav de en vanvittigt rost koncert på Rising-scenen på Roskilde Festival, og nu er de klar til at give flere kuldegysninger. Som opvarmning har de Alcabean med sig, som du kan læse meget mere om i vores interview lige her.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

Lørdag den 26. november

Hyldestkoncert til The Blue Van – Beta, København
Det danske rockband The Blue Van fylder 20 år i år, og i denne anledning afholdes en hyldestkoncert, hvor en håndfuld andre danske kunstnere inviteres til at fortolke og fremføre gruppens numre, samt deres egen musik. Fælles for kunstnerne er, at de alle på en eller anden måde har arbejdet sammen med The Blue Van. Du kan blandt opleve Christian HjelmElectric Elephants og The Warmongers. Al indtjeningen går i øvrigt til et velgørende formål, så du kan nyde musikken med ekstra god samvittighed.