Foto: CHINAH // PR

Tag ud i sommervarmen og oplev en masse koncerter. De fleste udendørsscener er nu taget i brug, og du kan derfor nyde koncerter på blandt andet SPOT Royal scenen ved Aarhus Å, Nemoland på Christiania og i Pumpehusets hyggelige Byhave. 

 

Torsdag den 1. juni

Darling Don’t Dance & Roxy Jules – Pumpehusets Byhave, København 

Byhaven byder endnu engang indenfor til spændende koncerter. I denne uge kan du opleve Darling Don’t Dance og Roxy Jules, når de på torsdag giver koncert. Darling Don’t Dance er aktuelle med deres nye album Pediophobia, og byder på fandenivoldsk støjrock med inspiration fra navne som Sonic Youth og The Breeders. Med Roxy Jules får du også støjrock, men i den mere elektroniske ende. Kvinden bag projektet, Julie Runa, skaber sammen med musikeren og produceren Valentin Kruse et beskidt, insisterende og personligt lydunivers. Det er legende og kontrastfyldt når Roxy Jules mixer distortede guitarer og elektroniske beats.

Læs også  In Lonely Majesty er tilbage med friske toner i form af singlen "Broken Mind"

Fredag den 2. juni

Distortion Ø – Refshaleøen, København (+ lørdag den 3. og søndag den 4.)

Efter at gadefesterne med Distortion på Nørrebro og Vesterbro har lagt sig, kan du feste videre på Refshaleøen i tre dage til Distortion Ø. Festivalen fortsætter med det elektroniske og hiphoppen som centrum, og Distortion præsenterer i år et utroligt stort program for de tre dage på Refshaleøen. Spændende navne fra både ind- og udland gæster scenerne, og du kan blandt andet opleve Mura Masa, Little Simz, Soleima, Tommy Genesis, Iris Gold og Goss.

Lørdag den 3. juni

Peppermint B & The Vice – SPOT Royal, Aarhus 

SPOT Royal scenen har fået lov til at blive fast inventar ved Aarhus Å henover sommeren. På lørdag kan du opleve Peppermint B‘s poprockede univers. Bag kunstnernavnet finder vi Steffen Westmark, der i år har udgivet albummet Head Perfume. Albummet består af 10 solide numre i det rockede og poppede univers, og du kan se dem komme til live, når Peppermint B indtager SPOT Royal scenen til juni. Steffen er tidligere kendt fra rockbandet The Blue Van. Samme dag kan du også opleve det lokale indslag The Vice. Med deres psykedeliske pop skaber de det perfekte soundtrack til en sommerdag, hvor du kan sidde på Den Spanske Trappe, se koncert i solen og bare dagdrømme. Bandet har med deres specielle lyd båret af forsanger Mikkel Dahls stemme også sikret sig en del international omtale og hype.

Snarky Puppy – Vega, København ( + Train i Aarhus den 4. juni)

Læs også  The Great Escape- aktuelle PALE WAVES er tilbage med ny glitterpoppet single

Det grammy-vindende band Snarky Puppy gæster i denne uge Danmark, hvor de giver koncert i Store Vega i København og på Train i Aarhus. Med deres fusion af jazz, funk og r’n’b har Snarky Puppy opnået enorm succes, og deres koncerter har fået meget rosende ord med på vejen fra mange anmeldere. Snarky Puppy har udgivet fem studiealbums, og det spilleglade band giver op mod 200 koncerter om året. Manden bag ensemblet er multitalentet Michael League, havde fra start en vision om at lade musikken tale for sig selv og bibeholde bandets uafhængige status, derfor har de endnu ikke nogen pladekontrakt trods deres voksende popularitet. Det sprudlende orkester er klart noget, der skal opleves live.

Læs også  Ugens Upcoming: Lihme

Søndag den 4. juni

CHINAH & The Minds of 99 – Nemoland, København

Søndagskoncerterne på Nemoland på Christiania er en kær københavner-tradition. Igen i år stiller Nemoland op med et flot program af spændende og aktuelle danske musikere. På søndag kan du høre CHINAH kantede elektroniske popunivers, med sangerinden Fines smukke vokal i front. Det populære popband har fået stor succes, og har nu også opnået international hype. KarriereKanon-vinderne The Minds of 99 har efterhånden også slået sig fast, som et af landets mest succesfulde bands. Med tidligere koncerter som Roskilde Festival, Fredagsrock og en stribe af hits, er der lagt op til en fantastisk aften i selskab med det danske band.