Foto: Wangel // Jonas Jensen

I denne uge er der en masse spændende arrangementer og koncerter, som du kan opleve! Tag blandt andet til koncert på Nørrebros Bryghus med Midsommer Festival eller oplev lækre udendørskoncerter i Punpehusets hyggeligt Byhave. 

Torsdag den 18. maj

Cancer – Lille Vega, København
Den alternative rockduo Cancer indtager på torsdag Lille Vega, og med sig som support har de den eksperimentrende guitarduo Yngel. Cancer udgav tidligere i år deres debutalbum Totem, og det fik stor ros med på vejen fra anmelderne. Med en synth- og guitardomineret lyd skaber duoen spændende stemninger, og deres tekster kredser om tunge emner som rastløshed og ulykkelighed. De to musikere har skabt et unikt og interessant univers, der fuldendes af Nikolaj Vonsilds karakteristiske og smukke vokal.

Midsommer Festival dobbeltkoncert – Nørrebro Bryghus, København
I anledning af, at Nørrebro Bryghus vil være at finde på dette års Midsommer Festival i Præstø, vil der den 18. maj blive afholdt to koncerter med Vâlvâ og K22 på selve bryghuset. Vâlvâ, der også kan opleves på Midsommer Festival, vil fremvise deres sammensmeltning af britisk triphop og nordiske toner. Vâlvâs musik har følelserne og fortællingerne i centrum båret af en organisk instrumentering. Udover Vâlvâ vil du på aftenen også kunne opleve K22. K22 er et hold lyddrenge, hvis lyd er inspireret af kulturen fra Jamaica og Storbritanien. Tung bas og stærke budskaber fylder lydbilledet, når K22 indtager scenen. Så tag til dobbeltkoncert på Nørrebro Bryghus, og få en forsmag på hvad Midsommer Festival har at byde på!

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 16

Fredag den 19. maj

The New Family + Oliver Dengsø – Byhaven, København
Pumpehusets Byhave har endnu engang slået dørene op, og byder folk velkommen til gratis koncerter hele sommeren. I denne uge kan du blandt andet opleve The New Family og Oliver Dengsø. Aftenen står i den folkede og nordiske lyds tegn, og præsenterer to spændende upcoming navne. The New Family er en søskendetrio, der med smukke vokalharmonier og flotte fortællinger mixer elementer fra klassisk folk og elektronisk musik. Oliver Dengsø spiller indie-folk, og med hans sørgmodige og melankolske tekster byder han publikum med ind i et personligt og skævt univers. 

Læs også  Iceage deler sidste single og tilhørende musikvideo inden albumrelease

Lørdag den 20. maj

Årets Musikprofil – Baltoppen Live, Ballerup
Hver torsdag sendes programmet “Musikprofilen” på 902FM – det tidligere Radio Ballerup. Der udvælges hver uge en musikprofil, et særligt band som der sættes fokus på. Herefter kårer lytterne så “Månedens Musikprofil”. Nu skal de udvalgte så dyste om at blive intet mindre end “Årets Musikprofil”. Det sker når seks bands indtager Baltoppen Live, og et dommerpanel i samarbejde med publikum til slut kårer vinderen. På aftenen kan du opleve A Man From Jupiter, Lasse Meling, Spejlvendt, New MenJohannesson og M.E.T.A. Vinderbandet kvitterer med en ekstra koncert før aftenen går på hæld!

Wangel – Lille Vega
På lørdag kan du opleve den elektroniske musiker Wangel i Lille Vega. I Wangels lydunivers præsenteres alt fra det skrøbelige og følsomme til det storslåede. Da Wangel i 2016 udgav debutalbummet Freedom, fik det meget positiv omtale, og Wangel er helt sikkert et navn, der er kommet for at blive på den danske musikscene. Med en unik vokal skildrer Peter Wangel livets op- og nedture, og et er meget interessant og unikt navn at følge. Med sig som support på aftenen har han Sherpa.

Læs også  Leon Bridges præsenterer den betagende single "Beyond"

Mandag den 22. maj

Sondre Lerche – Idealbar, København 
Mandag i næste uge gæster den norske sanger og sangskriver Sondre Lerche Idealbar i Vega. Sondre har med sig et enormt bagkatalog af fantastiske sange, og en mangeårig international karriere. Med sin personlige singer-songwriter som centrum stil har Sondre gennem intet mindre en otte studiealbums udforsket forskellige genrer og udtryk, og det bliver helt sikkert en flot og spændende koncert, når nordmanden besøger Vega. Med sig som opvarmning har han den norske pianist og producer Alexander Von Mehren.