Foto: M.I.L.K // PR

Uge 19 byder på en masse fede koncerter rundt omkring i landet, og vi har samlet dem, vi anbefaler dig at se. Du kan blandt andet opleve danske M.I.L.K, komme til endagsfestivalen FOLKAMOK! eller varme op til Carpark Festival på RUST.

Torsdag den 11. maj

Carpark Festival pre-party – Rust, København

Carpark Festival præsenterer til sommer en række spændende upcoming bands under Bispeengbuen i København. For at starte festen tidligt holder Carpark Festival et pre-party på Rust på torsdag med de fire første navne, der er blevet offentliggjort til festivalen: Malte, Rest In Beats, Silhouette og FLUGT. Det er fire meget forskellige acts, som du kan opleve på én aften. Så brug din torsdag aften på Rust og tag forskud på sommerens festivaler.

Pil – Ingolfs Kaffebar, København 

På torsdag giver den københavnske singer-songwriter Pil koncert på Ingolfs Kaffebar. Pil laver smuk engelsksproget pop. Hendes musikalske univers forener det elektroniske og organiske med det melankolske og nordiske som kernen i lyden. Koncerten bliver Pils første i år, med et nyt setup bestående af vokal, keys og trommer. Pil giver også senere på sommeren koncert i Pumpehusets Byhave i forbindelse med Bands of Tomorrow Uimodståelige.

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

Fredag den 12. maj

M.I.L.K + Barselona + Soon + Monti – Radar, Aahus 

I forbindelse med International Youth Arts & Culture Festival præsenterer Radar på fredag et stærkt musikprogram med spændende upcoming acts. Du kan opleve den hypede sangskriver og producer M.I.L.K., det farverige synthpop-band Barselona, det aarhusianske hiphop-band MONTI og lækker soul/r’n’b fra Soon. Det er fire meget stærke navne, der er ved at slå sig fast på den danske musikscene. Der er helt sikkert dømt fest, når de fire acts indtager Radar fredag aften!

Up In The Trees – Dome Of Visions, Aarhus 

Up In The Trees er et nyt koncertkoncept i Aarhus, og på fredag løber det af stablen første gang. Konceptet vil præsentere og kombinere musik fra både det rytmiske, elektroniske og klassiske univers. Koncerten vil være inddelt i to akter. I første akt vil det aarhusianske band Tankerly gå sammen med en ny klassisk trio ved navn Trio Tone. De to grupper vil medvirke på hinandens musik, hvor lydbilledet vil skifte mellem klassiske etuder og rytmisk pop. I andet akt overtager den elektroniske duo Beaden, og de har fået til opgave at inddrage Tankerly og Trio Tone i deres egen musik. Der er givet frie tøjler til fortolkning og mix mellem alle tre aktørers musik. Det bliver helt sikkert en spændende og anderledes aften i Dome Of Visions til første runde af Up In The Trees.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

 

Lørdag den 13. maj

Folkamok! 12.0 – Studenterhuset, København

Lørdag aften inviterer Studenterhuset til et brag af en folkefest, når den tilbagevendende endags-festival FOLKAMOK! løber af stablen. Siden 2013 har festivalen søgt at udfordre, bibeholde og sprede folke- og verdensmusik i form af et brag af en fest til den bredeste målgruppe tænkeligt. I denne omgang kan du opleve Pøbel, der spiller stemningfuld, dansabel og medrivende middelaldermusik fremført på et væld af tidstypiske instrumenter. De vil i samme omgang fejre deres nye udgivelse, ligesom det svensk/danske ti-mandsorkestre Spöket i Köket, som netop har udgivet deres nye album Den Nya Spisen. Til sidst kan du opleve det erfarne band Ostinat Expressen, som blandt andet har været med til at starte ROD og folkemusiklinjen på konservatoriet i Odense. 

Fool For The Funk – KB18, København

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

KB18 i Kødbyen inviterer på lørdag til arrangementet, Fool For The Funk, hvor tre skarpe funky bands spiller op til hoftedans og glade aftentimer. Her kan du opleve den unge, sprudlende glimmerdreng, Matthew Bay, som i marts udgav sin debutsingle “High Heel Traces”. Du kan også smide stilletter og gå amok til det danske etablerede discoband Royal Feet Factory, ligesom at den oldschool rapper, Grandmaster DeePee i funky indpakning med sit orkester The Soulinvestors vil sætte ild til dansegulvet.