Foto: Alice Phoebe Lou // PR

2017 fortsætter derudaf, med koncerter og musikoplevelser. Især denne weekend er fyldt med godter. Vi har samlet en håndfuld af de bedste koncerter for dig, lige her.

Fredag den 20. januar

Axel Flóvent – Ideal Bar, Vega, København
Den kun 20-årige Axel Flóvent har for længst markeret sig med sin følsomme, guitarbaseret singer/songwriter musik med elektroniske elementer. Både i hjemlandet Island, men også i det store udland er de begyndt at få øjnene op for den unge herre. Flóvent har i løbet af 2016 besøgt både SXSW og The Great Escape Festival. Du skal tage til denne koncert, hvis du har mere lyst til at lytte end til at danse denne fredag.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Vinterbyhaven 2017 – Pumpehuset, København
Pumpehusets Byhave
er efterhånden fast inventar i den københavnske sommer. Sommeren igennem spilles der op med god musik fra upcoming kunstnere, og godt at drikke i godt selskab. Men en enkelt gang om året, genskabes Byhave-stemningen midt i den kolde vinter. Det kommer dog til at foregår indendørs. Pumpehuset inviterer til Byhavebingo, samt musik leveret af blandt andre Sjæl I Flammer, SJI, Luster og Kaaliyah.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Lørdag den 21. januar

Alice Phoebe Lou – Ideal Bar, Vega, København
Tilbage i maj var oplevede vi den sydafrikanske folksangerinde Alice Phoebe Lou, da VEGA’s New Crush vol. 2 løb af stablen, og var stærkt begejstrede. Nu har du igen mulighed for at opleve Lous smukke sange, når hun gæster Vega’s Ideal Bar. Men en baggrund som gademusikant, laver Lou sange om rejselyst og udlængsel.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Binær + Loke Deph, Wolff, Zen In Vivo – 1000Fryd, Aalborg 
Den danske hip-hop scene folder sig ud,  når Binær på deres Umage tour, tager tre lovende danske rappere med sig rundt i det danske land. Binær består af Mund de Carlo og Trepac, som sammen kombinerer den tekniske finesse fra battlerappen, med reflektioner over tilværelsen. Loke Deph, Wolff og Zen In Vivo giver samme aften alle deres bud på autentiske og poetiske rim.