Foto: PR

Den fantastisk dygtige pianist Robert Glasper kommer til Danmark den 28. november, hvor han optræder på Voxhall i Aarhus med sin trio. 

Amerikanske Robert Glasper er en alsidig kunstner, som har haft musikken helt inde på livet fra barnsben af. Fra han var lille tog hans mor, som var professionel jazz- og bluessangerinde, ham altid med til sine koncerter, og han fik yderligere lov til at optræde i deres lokale kirke med sin sang og orgelspil. Det var her hans kærlighed til musikken startede, og han begyndte blande både jazzharmonier, gospel-inspirationer og kirketonearter.
Robert Glasper er uddannet på New Yorks New School for Jazz and Contemporary Music, hvor han mødte sangeren Bilal, som introducerede ham for en helt ny verden af Hiphop og RnB-kunstnere. Det var denne verden der for Robert Glasper skulle vise sig at give ham sit store gennembrud, og hans nytænkende og befriende måde at fortolke jazz på gav ham i 2012 en Grammy for bedste R&B-album med Black Radio.
Nyfortolkning er generelt et nøgleord for Robert Glasper, som både har indspillet plader på det store jazz-pladeselskab Blue Note, og samarbejdet med neo-soul sangerinder Erykah Badu og Meshell Ndegeocello.
Everything’s Beautiful fra 2016 gjorde han desuden med stor overbevisning brug af samples fra den legendariske jazzmusiker Miles Davis.
Robert Glasper stopper aldrig med at overraske sit publikum, og vi er sikre på at koncerten i Voxhall den 18. november ikke bliver nogen undtagelse.

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Billetsalget starter på fredag kl. 10.