Foto: PR

Den danske duo JÆRV udgav i juni måned singlen “En Anden Drøm”. Nu er musikvideoen ude, og den viser en rørende fortælling om dybe, men forliste forhold.   

Videoen foregår i en kirke og skildrer henholdsvis to forskellige historier: I den ene ses et ungt par lykkeligt forelskede omgivet af varme og lyse farver. I den næste er samme par adskilt, og kvinden er usynlig for sin tidligere partner. Farverne er her kolde og mørke, og kontrasten er stor.
Amanda Glindvad, den ene af de to kunstnere i JÆRV, synger, at hun har “en anden drøm”, og det er den drøm, der bliver portrætteret med de mørke og kolde farver. Sangen synes at være en erkendelse af, at nogle forhold uundgåeligt slutter.
Da de udgav sangen, fortalte Amanda i en artikel hos os, hvad sangen betyder for hende:

Læs også  LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen "5000 Miles"

“En Anden Drøm er en af de sange, jeg virkelig elsker at synge live. Jeg føler den på en eller anden måde altid lige med det samme. Det er den sang på den kommende EP, som har været længst tid undervejs og samtidig nok den sang, der går tættest på mig følelsesmæssigt. Den handler for mig om stadig at elske en, man er nødt til at forlade. Sangen giver mig en følelse af nostalgi og længsel på en positiv og smuk måde.”

JÆRV består som sagt af Amanda Glindvad på vokal, og med sig har hun Mathias Pedersen Smidt på synths og produktion. De har tidligere udgivet EP’en Dit Hav, og “En Anden Drøm” er deres anden single forud for den kommende EP Smuk & Ond, som udkommer den 29. september.

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst

Hør og se “En Anden Drøm” her: