Foto: PR
I dag er den danske duo JÆRV klar med deres nye single “En Anden Drøm”. 
Dagens udgivelse, “En Anden Drøm”, er JÆRVs anden single fra deres kommende EP. Førstesinglen “Stille Hjerte” viste en vild og hårdtslående side af den fremadstormende popduo. På dagens udgivelse er vi tilbage i et mere drømmende og svævende lydunivers med melankoli og længsel som nøgleordene. Selvom “En Anden Drøm” er en mere dæmpet side af JÆRV, udvikler sangen sig dog til en regulær powerballade til sidst båret af et tungt beat og sangerinden Amanda Glindvads stærke og følelsesladede vokal. Amanda Glindvad fra JÆRV fortæller:

”En Anden Drøm er en af de sange, jeg virkelig elsker at synge live. Jeg føler den på en eller anden måde altid lige med det samme. Det er den sang på den kommende EP, som har været længst tid undervejs og samtidig nok den sang, der går tættest på mig følelsesmæssigt. Den handler for mig om stadig at elske en, man er nødt til at forlade. Sangen giver mig en følelse af nostalgi og længsel på en positiv og smuk måde.”
JÆRV startede oprindeligt ud som soloprojekt med Amanda Glindvad i front. Mathias Pedersen Smith var at finde bag knapperne som projektets producer, men nu er de stået frem som en samlet duo. Med en vellykket SPOT koncert tidligere år, en rost førstesingle i form af “Stille Hjerte” og en kommende koncert på den københavnske Carpark Festival, er JÆRV et spændende navn, der helt klart er værd at holde ekstra øje med for tiden. Læs et længere interview med den fremadstormende duo lige her.

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"