Foto: Martin Bubandt

Den danske sanger og sangskriver Jacob Bellens kan nu annoncere, at han til marts næste år udgiver sit fjerde soloalbum, og derefter drager på danmarksturné. Og som Jacob Bellens selv udtaler, er det en turne, hvor musikken i højere grad har et “udtryk der giver mening i live-kontekst.” 

Jacob Bellens udgav i sommers det upbeat og groovebaserede hit “Whenever”, og det bliver efter sigende basis for udtrykket i hans kommende koncertrække, når han gæster otte danske byer med sit band. Eftersom at det også er annonceret, at hans liveoptrædener er arrangeret i forlængelse af en albumudgivelse i marts, kan vi forvente os, at pladen også kommer til at afspejle den stil, som singlen præsenterer.

Læs også  Sunflower Bean lyser fredagen op med den nye single "Twentytwo"

Den seneste udgivelse er virkelig funky på sådan en blød, elektro-pop måde. Med et groovy beat, masser af synth og en distinkt guitar i baggrunden har Jacob Bellens etableret en teaser for sit kommende albums output, og der er altså noget at glæde sig til.

Til koncerterne vil man som publikum både blive præsenteret for det nye materiale og så et udvalg af en række særligt udvalgte hits fra tidligere udgivelser:

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

”Vi kommer også til at spille mit katalog, hvor jeg nok vil gribe fat i flere af de mere rytmisk funderede ting, som der ikke har været så meget fokus på i de senere års koncerter”, udtaler Jacob Bellens.

Det nye album er det fjerde i rækken fra Jacob Bellens i eget navn, men han har mange udgivelser på bagen, herunder tre albums med duoen Murder og fire med I Got You On Tape, hvor han agerede forsanger.

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

Herunder kan du se, hvor du kan komme til at opleve ham i løbet af foråret, og så kan du også lige tjekke “Whenever” ud, så du kan blive overbevist om, at det her bliver fedt:

Lørdag d. 14/4: Vejle, Bygningen
Torsdag d. 19/4: Roskilde, Gimle
Fredag d. 20/4: Odense, Posten
Lørdag d. 21/4: Aalborg, Studenterhuset
Onsdag d. 25/4: København, Store VEGA
Torsdag d. 26/4 Aarhus, Voxhall
Fredag d. 27/4: Kolding, Godset
Lørdag d. 28/4: Herning, Fermaten