Foto: Bobby Mandrup

I dag er danske In Memoirs klar med en musikvideo til singlen “All Of My Time”. Det er tredje single der udgives fra det kommende debutalbum Love, Dreams & Sunsets. 

In Memoirs er i dag ude en musikvideo til den nyeste single “All Of My Time”. Videoen viser de to dygtige dansere Birgitta Lawrence og Andreas Kaas, der begge er medlemmer af Den Kongelige Ballet. “All Of My Time” leder tankerne hen på romantik, og det kommer tydeligt til udtryk i videoen. Musikvideoens instruktør, Anne Mette Fisker, fortæller følgende om videoen:

Læs også  Jada hylder kvinden og kvindekroppen i ny, smuk musikvideo

“Da jeg hørte sangen første gang, fløj mine tanker straks tilbage til de legendariske dansefilm fra 80erne og 90erne, hvor der ofte er den her afsluttende dansescene med en rigtig ørehænger af en sang som det forløsende element. Videoen tager afsæt i filmen Strictly Ballroom, der er dejlig teatralsk, iscenesat og romantisk. “All Of My Time” har på samme måde en meget romantisk og nostalgisk vibe over sig, og handler for mig om at finde ind til hinanden gennem dansen.”

Læs også  Courtney Barnett annoncerer nyt album

Singlen “All Of My Time” har været Ugens Hit Tip på P4, og er efterfølger til sangene “You’re Not Alone” og “Wish”, der blev udgivet i 2016. Den 19. maj udkommer In Memoirs debutalbum med titlen Love, Dreams & Sunsets. Bag In Memoirs finder vi sangeren og sangskriveren Morten Fillipsen, der har en særlig forkærlighed for at skrive storlande og vellydende popsange. Hvis du er vild med In Memoirs, så kan du opleve Morten Fillipsen live, når han skal spille til den aarhusianske musikbranchefestival SPOT Festival i starten af maj.

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single