Foto: PR

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen er faldet pladask for Sampha. Er der noget Sampha kan finde ud af, så er det at finde vejen ind til ens hjerte. Det er den nye single “(No One Knows Me) Like The Piano” et godt eksempel på. 

Singlen er endnu en forsmag på det kommende debutalbum Process, der er ude den 3. februar. (No One Knows Me) Like The Piano” er et rørende nummer, der omhandler tabet af Samphas mor og er en hyldest til hans barnsdomsklaver, som de fleste af hans sange er skrevet på. Sampha skulle eftersigende være en meget sympatisk og ydmyg person, hvilket også skinner igennem i hans ærlige musik. Han formår at vække de helt store følelser i én, og fremkalder ofte denne der virkelig fede form for gåsehud.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

London-kunstneren har tidligere produceret og skrevet for navne som som Drake, Kanye West, Frank Ocean og Solange, men er altså nu klar til selv at fremføre sin musik både på plade og live. Sidstnævnte gjorde han blandt andet for et udsolgt Lille VEGA sidste år, og han kommer igen forbi København den 16. marts, hvor han nu skal synge Store VEGA op.

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release

Lyt til det nye nummer her: