[su_label type=”black”][su_label]Præsenteret i samarbejde med[/su_label]Tivoli

Foto: KOPS//Jonas Fogh

Hver torsdag klokken 19.00 kan du gennem hele sommeren opleve et væld af spændende kunstnere i Tivoli til koncertkonceptet Lillefredag. Vi guider hver måned til de optrædende, som gæster Tivolis nye scene, Orangeriet, og her kan du lære september-programmet bedre at kende.

Da Tivoli i april slog dørene op for sommersæsonen 2017, annoncerede de samtidig, at de har nedlagt koncertkonceptet Pop-Up Torsdag og erstattet det med Lillefredag. Koncerterne foregår ikke længere på Pavillonen, men på den nye og større scene i Orangeriet. Tivoli præsenterer 23 koncerter i løbet af foråret og sommeren, og du kan opleve alt fra helt nye stjerneskud til mere etablerede kunstnere. Koncerterne spænder bredt genremæssigt, og dækker over alt lige fra dreampop og elektronisk til folk og urban.

Læs også  Roskilde Festival 2018: 18 koncerter du skal se i opvarmningsdagene

Nu er vi nået til årets sidste måned med Lillefredag i Tivoli, og september byder på støvet RnB, sexet soul og energisk electro-pop.

Torsdag den 7. september kl. 19 – Lord Siva

Lord Siva har efterhånden været en del af den danske rap- og RnB-scene i et par år, og han sætter ikke tempoet ned. Med udgivelsen af to EP’er og sit debutalbum inden for tre år er produktions- og ambitionsniveauet højt, og den unge kunstner bliver ved med at udvikle sig og redefinere lyden af dansk RnB.
Lord Siva arbejder sammen med produceren Carl Barsk, som har stået bag alle hans udgivelser indtil videre, og sammen laver de dejligt støvede, tilbagelænede tracks, som alligevel altid indeholder masser af energi og gåpåmod.
Første Lillefredag-koncert i september måned lover rigtig godt, og det skal nok blive en aften fyldt med Lord Sivas lækre rap- pop- og RnB-hits.

Læs også  Anmelderne guider: 14 navne du ikke må misse på COPENHELL 2018

Torsdag den 14. september kl. 19 – Soleima 

Sarah Mariegaard laver smooth og sexet soulpop under navnet Soleimaog fik allerede fra udgivelsen af sin første single “My Boy” hurtigt stor anerkendelse. Hendes musik har stærke referencer til elektroniske musikere som blandt andet MØ og FKA Twigs, men besidder alligevel en helt unik lyd.
I 2016 startede Soleima ud med at blive en af VEGAs udvalgte, og senere på året spillede hun både på festivalerne by:Larm, SPOT og Roskilde. På by:Larm gav vi hendes præstation fire ud af fem stjerner, og vi glæder os over igen at have muligheden for at opleve den fremadstormende kunstner på en scene her i september.
I april måned i år udgav hun sit debut(mini)album NO. 14, og har for alvor vist at man med hendes musik i ørerne aldrig går galt i byen.

Læs også  Roskilde Festival 2018: 18 koncerter du skal se i opvarmningsdagene

Torsdag den 21. september kl. 19 – KOPS

Med singlen “Take 1 2 know 1” har det helt nye navn KOPS skabt stor opmærksomhed omkring sit navn. Singlen er en vaskeægte electropop-banger, og bare muligheden for at opleve den i Tivolis smukke have er et godt udgangspunkt for at tage til koncert med KOPS.
Bag KOPS står den kun 19-årige kunstner Oskar Kops Kronbach, som både synger, komponerer og producerer sin egen musik. Multiinstrumentalisten producerer musik med drum-pad, synthesizers og selvsikre vokalarrangementer. Lillefredag i Tivoli ser ud til at lukke ned med et brag i selskab med KOPS.

[su_button url=”http://lillefredag.tivoli.dk/da?gclid=CJeUvZyK1NMCFUu6Gwod970ARQ” target=”blank” style=”flat” background=”#000000″ size=”4″ center=”yes” radius=”0″]SE HELE PROGRAMMET[/su_button]