Foto: PR

Rapper og hitssmed Pede B står i spidsen for et nyt tilbagevendende hip-hop-koncept, hvor fokusset ligger på nogle af Danmarks dygtigste rappere. Det første arrangement løber af stablen på lørdag den 8. april.

Har du glemt hvordan en rigtig god rapper lyder? Hold Kæft og Rap! er et nyt tilbagevendende hip-hop koncept, hvor Pede B – manden bag projektet – i samarbejde med spillestedet Forbrændingen i Albertslund præsenterer nogle af landets dygtigste rappere. Forbrændingen i Albertslund står som et af Danmarks vigtigste spillesteder indenfor dansk hip-hop-historie, og det er her, at Pede B vil forsøge at sætte fokus rap, der både er en kunstform og et håndværk, som mange danske rappere, man måske ikke hører så meget om i medierne, mestrer.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

Første koncert i en serie af arrangementer afholdes på lørdag den 8. april 2017 på Forbrændingen. Denne aften kan du opleve Nixen, som blander dyster og tung socialrealisme med kæk blærerøvsrap, og som, på sit sidste album, fik besøg af både Bai-D, L.O.C. og Hasan Shah. Derudover lægger den fremadstormende rapper Ham Volkan vej forbi festen. Han har vanvittig teknik, hurtige flows og forventes at blive en af fremtidens helt store hip-hop navne. Til sidst kan du opleve Dingo&Fresco som på deres Facebook-side selv skriver:  “De dummeste i spillet går sammen! Vi jonglerer med vodkaflasker på din bodega og drikker dig ihjel!”. Men tag ikke fejl. Bag den gakkede facade gemmer sig to virkelig gode rappere – Fresco er en ekstremt habil freestyle-rapper og sammen har de to fætre gjort sig bemærket, blandt andet i Karrierekanonen-regi med tracket “Stadig på Bodega”.

Læs også  Svenske Jenny Wilson offentliggør udgivelsesdato for hendes kommende album

Vil du vide mere? Pede B er på sagen lige her: