Her er temaerne til konferenceprogrammet på The Great Escape 2017

Her er temaerne til konferenceprogrammet på The Great Escape 2017

Foto: The Parrots på The Great Escape 2016/C. Faruolo

Musik- og branchefestivallen The Great Escape i Brighton annoncerer kernetemaerne på årets festival, som i samarbejde med CMU Insights vil danne rammen for festivallens konference.

Nøgleordene er ’music media’, ’drugs’, ’how to go global’ og ’royalties’.

The Great Escape er en festival for ny musik med showcases af 450 forskellige upcoming kunstnere, der i år bl.a. tæller hollandske Jameszoo, britiske L.A. Salami og canadiske Lowell. Man har derfor mulighed for at opdage de helt nye talenter, før de bliver store.
Tidligere års line-up har budt på Mac De Marco, MØ og Savages.

Men udover det musikalske indhold, byder festivallen på en konference, der inkluderer en række af talks, diskussioner og debatter, som musikindustri-specialister, artister, promoters, managere og journalister vil deltage i.

Konferencen plejer at tælle op til 3500 branchefolk, som mødes for at netværke, udforske og få indsigt i tendenser og problematikker i musikindustrien. I år kommer der til at være fire mindre konferencer, hvor deltagerne kan opleve en bred vifte af eksperter, der vil debattere de væsentligste pointer indenfor hvert sit hovedfokus:

The Media Conference – The crisis in music journalism
The Drugs Conference – Let’s actually save some lives
The Export Conference – Breaking out beyond Brexit
The Royalties Conference – Where’s my fucking money

Løjerlighederne løber af stablen torsdag den 18. Maj og fortsætter indtil lørdag den 20.

Vi har tidligere skrevet om de første 50 musiknavne, der er blevet offentliggjort til at spille på festivalen i 2017, hvilket du kan læse om her. Til sidste års festival havde vi en lille snak med chefbooker Adam Ryan, som gjorde os klogere på, hvad der skal til for at komme på plakaten – det kan du læse om her.