Foto: PR

Australske Gordi har lige smidt sit debut-album på gaden i fredags, og kan oven på det nu annoncere sin Europa-turné, hvor turen også går forbi Danmark. 

Lørdag den 21. oktober gæster Gordi DRs Koncerthus Studie 1 sammen med den prominente islandske pop-singer/songwriter Ásgeir. Det er en rigtig god nyhed oven på hendes nyligt udkomne debutalbum, som viser electro-popsangerinden Gordi fra sin bedste side: Som en rigtig dygtig sanger og sangskriver med meget på hjerte.
Danmark bliver et af de første stop på hendes tour-plan som starter i Frankrig og slutter i hendes hjemland Australien. Lige efter Danmark går turen til resten af Skandinavien, og blandt andet også til den islandske festival Iceland Airwaves.
I Fredags var hendes debutalbum Reservoir med på vores liste over ugens mest interessante pladeudgivelser, og der skrev viat det nok skal give hende en forrygende start på sin karriere.

Læs også  LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen "5000 Miles"

Under hele touren spiller hun med Ásgeir, som har sendt to albums på gaden indtil videre. Hans første album Dýrð í dauðaþögn (Dyrd i Daudathogn) blev det bedst sælgende debutalbum i Islands historie, og presset var dermed stort for hans næste album. Det kom meget passende til at hedde Afterglow, og det er med det album, han nu gæster DR sammen med Gordi.

Læs også  Drew debuterer med den sjælfulde single "Keeping Up"

Det bliver meget spændende at se, hvordan de to kunstnere kan komplimentere hinanden, men en ting er sikkert: Der er lagt op til en fortryllende aften med dem begge dette efterår.