Foto: PR

Kender du følelsen af at stå midt i den festende crowd til Distortion eller foran Orange Scene på Roskilde Festival og ønske, at du havde været med til at arrangere alle herlighederne? Så har du nu muligheden for at komme et skridt nærmere drømmen, som en del af forløbet Innovative Event Management som både finder sted i København og Aarhus. 

På forløbet giver undervisere, med stor erfaring inden for eventbranchen, dig redskaberne til at kunne bygge videre på idéen om at arbejde som eventarrangør, hvad enten du brænder for at sætte koncerter på benene på dit lokale spillested, være med til at videreudvikle din yndlingsfestival eller noget helt tredje. Du kan blandt andet møde undervisere med referencer som Roskilde Festival, Northside Festival, Color Run og DR.

Læs også  10 hurtige til uimodståelige PRUNES

I løbet af kursets seks moduler vil du skulle bruge din nyerhvervede viden i konkret case-arbejde inden for temaer som ‘Idé-og konceptudvikling’, ‘Markedsføring’ og ‘Forretningsmodeller og Økonomi’, og komme ud med en bred forståelse for de forskellige processer og problemstillinger, man arbejder med i eventbranchen.

Det var dejligt konkret og organiseret med et tema eller emne per modul der blev gennemgået, og som vi arbejdede med i grupper. Dejligt med “praktisk” arbejde på den måde, og god mulighed for at spare med andre og udvikle ideer,” fortæller tidligere kursist Maj Helweg Mørk.

Læs også  Koncertanbefalinger // uge 21

Nysgerrig? så læs meget mere på hjemmesiden her. Ansøgningsfristen for både Aarhus og København er fredag den 21. april.