Foto: PR

Den danske elektropop-duo FURNS er i dag ude med deres nye single “Nite Time”.

Bag navnet FURNS gemmer sig sangerinden og pianisten Monika Faludi og produceren Mathias Dahl Andreasen. Tilsammen har de skabt et elektronisk univers med catchy bas og smuk vokal. På deres nye single “Nite Time” smelter Monikas stemme ind i en masse lækre flydesynths, mens bassen og trommerne bringer de  rytmiske elementer ind i nummeret. Med fløjte-lignende lyde som tema mellem versene, der synges med en nedtonet og eftertænksom vokal, skaber FURNS et helt unikt nummer, der selvom det er stille, alligevel giver en lyst til at danse. Om “Nite Time” forklarer duoen selv følgende:

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

“Nummeret blev skabt under en jamsession med vores trommemaskiner og synthesizers, og udviklede sig lidt efter lidt til et helstøbt nummer i løbet af en dags tid. Teksten udspringer fra vores frustration over det til tider stressede moderne liv, og vi tænker tilbage på de yngre dage med færre bekymringer og mere frihed. Nite Time er en opfordring til at give slip og slappe mere af.”

Tilbage i 2013 fik FURNS deres gennembrud, og deres sang “Haunt Me” fik på kun tre dage over 80.000 streams på youtube. Nummeret “Nite Time” er den første single siden duoens album Only Through Your Eyes, der udkom i 2016. Gruppen har tilbage i 2012 vundet en Bands of Tomorrow Music Award i kategorien “Bedste Popnavn”.

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Lyt til “Nite Time” lige her: