Foto: Gaute Gjøl Dahle

Nogle af vores yndlingsnordmænd, popkvintetten Hajk, er klar med en sej musikvideo til hitsinglen “Nothing Left To Say” fra debutalbummet.

Det er gået stærkt for det norske alternative popband Hajk, siden de udgav deres selvbetitlede debutalbum i februar. Vi har haft bandet i kikkerten, siden vi opdagede den sommerlige popbasker “Best Friend” fra samme album, som vores anmelder belønnede med topkarakter og gav nordmændende følgende ord med på vejen:

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

“Hajk har med deres debutalbum formået at skabe deres egen karakteristiske lyd, som er moderne og samtidig retro. Musikken er velspillet, og Sigrid Aases vokalpræstation, som især kommer til sin ret i pladens afsluttende ballade “Somebody Else”, er helt i top.”

I mellemtiden har de fået succes England, og i går kunne en af Englands største aviser, The Independent, fornemt premiere en spritny musikvideo til nummeret “Nothing Left To Say”. Musikvideoen viser en ung mand, som nervøst tager til en fest og møder en køn pige, der i sengen lader til at have forvandlet sig til en vampyr. Se musikvideoen lige her:

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Imens briterne må vente på, at Hajks debutalbum udgives internationalt den 28. april, kan vi i Skandinavien heldigvis bare lytte løs på Spotify. Læs vores interview med Hajk som Ugens Upcoming tidligere på året, lige her.