Foto: Jonas Togo

Gavin, som er en del af hiphopkollektivet og pladeselskabet Idyllic Entertainment, kunne i fredags dele en attitudefuld musikvideo til sin debutsingle “Aone”.

2017 har indtil videre været et godt år for rapperen Gavin, som på kort tid er blevet et etableret navn på den danske undergrundsscene. Han har været headliner på RUST og senest optrådt til dette års Distortion med sit crew fra pladeselskabet Idyllic Entertainment. Vi stiftede første gang bekendtskab med ham i november 2016, da han sammen med sine rap-kollegaer Silhouette og Blyzz udgav singlen “Make a Livin'”, og i maj var Gavin klar med sin første single i eget navn, “Aone”, som i fredags fik en billedside.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

“Aone” er produceret af Palace Beats og samplet, som nummeret bygger på og introduceres i nummerets begyndelse, er fra 90’er hittet “It’s a Fine Day” af OPUS III. Nummeret illustrerer Gavins forkærlighed for melodisk trap og banger beats, fusioneret med en passion for at blande fede stemninger fra simple melodier, og “Aone” er en spot-on introduktion til, hvad man blandt andet kan forvente at høre på hans kommende EP, der forventes ude til efteråret.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Videoen er skudt og produceret af Joshua Jones, og i et tæt samarbejde tager Gavin og Joshua Jones lytteren igennem en fortælling om team spirit, kunstnerlivet og vigtigheden i at have sine ‘A1 drenge’ med sig. Se videoen og lyt til “Aone” lige her:

Du kan opleve Gavin sammen med sit Idyllic Entertainment-crew på RUST på lørdag den 17. juni kl. 01.00, hvor de helt sikkert vil spille “Aone” (begivenhed her). Desuden optræder Idyllic-rapperne som en af Bands of Tomorrows Uimodståelige sammen med deres kvindelige kollega Annelise i Pumpehusets Byhave den 29. juli. Se begivenheden her.