Foto: PR

Girls’ Night Out udgiver i morgen sin helt nye psykedeliske og trance/dance-inspirerede single “SkyBlue”, men du kan allerede i dag høre den lige her. 

Girls’ Night Out består af Terkel Atsushi Røjle (fra blandt andet Virgin Suicide), og live desuden af  Oliver Nehammer, Uffe Dalskov (ANYA, IAMJJ) og Malthe Rostrup (CTM).
Girl’s Night Out debuterede i 2016 med nummeret “Let’s Get Serious”, som kom med på den sidste Sound of Copenhagen-samling. Terkel fulgte flot op med sin anden single “Silent Season”, som blev listet som nummer et på Det Elektriske Barometer.
I marts i år udgav han sin debut-EP, og i den forbindelse tog vi en snak med ham om femininitet, og hans kærlighed for popmusik.
Her sagde han blandt andet at,

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

“Det er vigtigt for mig, at musikken kan ses fra mange forskellige vinkler, og bliver strukket ud i alle mulige forskellige energier og former for humor, og i den sammenhæng, er der ikke noget i vejen for mig, for at kunne synge på alle de her forskellige måder, for ligesom at gøre musikken mangefacetteret.”
Og Terkel opsummerer:
“Musikken skal ikke være ‘less is more’, men ‘more is more’! 

Netop Girls’ Night Outs nye single er en kaskade af psykedeliske farver, trance-beats og generelt electronica-lyde over hele linjen. Det er som at træde ind i et parallelt univers, og Terkel siger selv om singlen at,

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

“SkyBlue er et lidt håbløst ønske om at kunne se tilværelsen så langt væk fra
som mulig. Se tiden som ét langt panorama-billede blottet for forventninger og
skuffelser og sådan. Se verden med de klareste blå øjne man kan komme på.
Sangen giver også fortabt på det ønske, da tiden gør os alle dovne og ting
fader ud. Sådan er det vidst nok bare.” 

Sangen er et godt eksempel på Girls’ Night Outs brug af farverig og dansabel popmusik sat til tunge og eftertænksomme tekster.
Her kan du høre “SkyBlue”, og samtidig se den tyggegummi- og J-popinspirerede lyrikvideo.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Du kan desuden opleve Girls’ Night Out live, når de bliver præsenteret af Sekuoia til Nye Toner på Bremen den 18. november.