Foto: PR

Det alternative rockband Silent People har i dag forpremiere på deres nye single “Catch Your Baby’s Breath”. Singlen bliver udgivet som en 360 graders livevideo.

I morgen udgiver det danske alternative rockband Silent People deres nye single “Catch Your Baby’s Breath” i form af en 360 graders video. Videoen er optaget i bandets øvelokale, der ikke er helt almindeligt. Under den kolde krig blev det lavet et væld at bunkere rundt omkring i København, så folk kunne søge ly. Nu er bunkerne blevet lavet om til øvelokaler, og Silent People har indrettet sig i et af de jordiske rum. Den nye single er første udgivelse fra bandets kommende EP, som de forventer at udgive sidst på året.

Læs også  Jada annoncerer sin første turné: "Mutual Selfcare Tour"

Silent People består af fire barndomsvenner fra Østjylland. De finder deres inspiration hos bands som Animal collective, The Flaming Lips og Holy Fuck, og har sammen skabt et energisk og detaljeret lydunivers. Bandet har tilføjet hårdt spillede synths og samples til det ellers så klassiske rock set-up, og har skabt deres helt egen progressive lyd. På deres debutalbum Yours Truly udforskede bandet en masse forskellige lyde, men nu er de tilbage med en strammere og gennemført stil med singlen “Catch Your Baby’s Breath”.

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Du kan opleve Silent People live til en helt speciel visuel koncert. De indtager Underwerket i Valby på lørdag den 1. april, og bandet medbringer speciallavede skærme med skræddersyede visuals.

Gå på opdagelse i koldkrigsbunkeren ved at bevæge din telefon rundt eller trække i playeren, og hør Silent Peoples nye single “Catch Your Baby’s Breath” lige her: