Foto: Franco Hansen

Wild Forest har tidligere udgivet tre singler, som alle har været anbefalet på DRs KarrieKanonen. Den 20. august udgav de deres seneste single “Sparks”, og nu er de klar med en footage-video til singlen. Videoen bliver udgivet på onsdag den 1. november, men allerede nu kan du eksklusivt se den her.  

Wild Forest besidder en rocket stadionlyd, og ved første lyt bliver du med det samme ført ind i og omfavnet af en verden af vellyd.
Atmosfæren i singlen “Sparks” er skabt af storslåede synths og ekko- og reverbfyldte guitarklange – tit i unisone melodier, et fast trommebeat og forsangerens rolige og varme stemme.
Om singlen siger radiovært på P6 Casper Bach Hegstrup, at

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

“Guitarsoloen er tilbage. Alle gør det; War on Drugs, Wild Forest. Alle. Og jeg elsker det!”

Bandet består af Rasmus Møller, Frederik Hvenegaard, Marie Antonie, Ned Gale og Lasse Solevad, og i september drog den danske gruppe på turné i Kina. Det er der kommet en footage-video ud af, hvor man følger bandet fra optrædener til backstagerum, fra tourbusser- og biler til afslapning og sightseeing.
Det giver sangen en jordnær dimension, og gennem videoen får man en følelse af at være tættere på bandet og deres oplevelser.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Singlen kommer forud for Wild Forests debut-EP, der udkommer til december.
Derudover har bandet brugt denne sommer på at turnere i Danmark også, hvor de blandt andet spillede support for Midnight Oil på et udsolgt Amager Bio.
Næste gang du kan opleve gruppen live er på Kulturfabrikken i Nykøbing Falster den 16. november.