Foto: PR
I dag kan vi eksklusivt præsentere den islandske sangerinde Disas nye single “Reflections”. 
“Reflections” bliver udgivet officielt i morgen gennem Tigerspring, og den nye single viser en mere organisk lyd fra den islandske sangerinde Disa. Sangen har et nordisk, svævende univers, og som lytter bliver man tager ind i en verden af ro og velvære. “Reflections” er en fremadskuende sang med budskabet om, at alt nok skal gå – set i bagklogskabens lys. Deraf kommer også den sigende titel. Disa fortæller:
“”Reflections” handler om den der følelse, som man får, når man går ud af mørket og presset løfter sig fra ens skuldre. Sangen handler om mit lykkelige sted.” 
Disa har gennem det sidste stykke været involveret i en del musikalske projekter. Hun har været inde over et remix af den franske, elektroniske duo Olowex og spillet koncerter med det musikalske sammenskudsgilde Kidmo Laran. Disa har også fået sit cover af Nina Simone sangen “New World Coming” med i en Tim Burton, ligesom hun også har haft en sang med i en stor, amerikansk reklame for Victoria’s Secret.
Disa udkom med hendes debut EP Sculpture tilbage i 2015, og er efter de mange samarbejder, nu tilbage i eget navn. “Reflections” præsenterer en mere luftig, lys og opløftende lyd, og også en ny start for den islandske sangerinde. Hun er spået en stor karriere, og er blevet fremhævet af store internationale musikblogs som The Line of Best Fit og Pigeons & Planes.
Lyt ekslusivt til “Reflections” lige her:

Læs også  Den Københavnbaserede postrock-gruppe ilt deler gribende debutsingle